Funie pentru exerciții

Alege
Filtrează după
2 Rezultate pentru "Funie pentru exerciții"
Se filtrează și sortare
Funie pentru exerciții

Val după val - frânghii de antrenament cu greutăți pentru antrenament funcțional

Antrenamentul cu frânghii este o formă foarte specială de antrenament funcțional - deoarece antrenamentul cu frânghii lungi se concentrează pe rezistență, forță și coordonare. Și, deoarece frânghiile nu sunt un dispozitiv de antrenament fix, fiecare repetiție va fi puțin diferită. Instruirea eficientă poate fi realizată într-un timp foarte scurt și cu multă distracție și dinamică.

Ce sunt mai exact frânghiile de antrenament?

Frânghiile de haltere sunt frânghii de antrenament care, datorită lungimii și grosimii lor, au o anumită greutate proprie, ceea ce le face un obiect de antrenament ideal. Spre deosebire de frânghiile convenționale, frânghiile sunt finisate cu un mâner cauciucat, astfel încât nu se descurcă și sunt confortabile de ținut.

Cum te antrenezi cu o frânghie cu greutăți?

Sarcina practicantului este de a legăna frânghia și de a o menține în mișcare. Cu toate acestea, în practică, nu este la fel de simplu ca în teorie, deoarece frânghia de rapel își dezvoltă propria dinamică datorită formei de undă și inerției masei. Stabilitatea poate fi obținută doar în picioare, ceea ce necesită o poziție ghemuită solidă. Pentru ca frânghia să nu iasă din poziție în mijlocul corpului, nucleul corpului trebuie să controleze mișcările în timpul fiecărui exercițiu. Frânghiile de antrenament antrenează simultan forța corpului, mușchii brațelor, rezistența la forță, stabilitatea picioarelor și sistemul cardiovascular.

Cele mai bune exerciții pentru a vă antrena cu frânghii cu greutăți - aceste exerciții sunt cheia succesului de antrenament

Antrenamentul de forță cu frânghia oferă o multitudine de exerciții diferite, care depind de greutatea corpului, de greutatea frânghiei și, bineînțeles, de propriile cerințe. Cu toate acestea, exercițiile clasice, cum ar fi valurile alternante, valurile de podea sau power slam, fac parte din orice antrenament intens cu frânghii. Deoarece aceste exerciții ilustrează foarte bine punctele forte ale exercițiului cu o frânghie cu greutăți - se poate atinge un nivel ridicat de efort cu doar câteva repetări și într-un timp foarte scurt. Și, așa cum cere antrenamentul funcțional, corpul este antrenat ca o singură unitate, deoarece fiecare impuls de forță trebuie să fie coordonat de la degetele de la picioare până la mâini.

Cumpărarea frânghiei de antrenament potrivite

Atunci când cumpărați o frânghie, trebuie să luați în considerare greutatea și lungimea, care, desigur, depind una de cealaltă. Există, de asemenea, diferite grosimi de frânghie care afectează greutatea. Cu cât este mai lungă frânghia, cu atât mai dificilă este pregătirea. Cu toate acestea, lungimea frânghiei solicită, de asemenea, spațiul și practicantul însuși pentru a se asigura că leagănul este transferat în mod corespunzător la ancoră. Frânghiile scurte (aproximativ șase metri lungime) sunt în general concepute pentru a fi utilizate în sălile de fitness, în timp ce frânghiile mai lungi (12 - 15 metri lungime) sunt ideale pentru utilizarea în aer liber.

De ce am nevoie pentru antrenamentul cu frânghia?

Nu sunt necesare alte accesorii pentru antrenamentul cu frânghia de fitness, este necesară doar ancora pentru frânghie. Traversele unei porți de fotbal sau chiar stâlpii de iluminat public, stâlpii sau copacii sunt potrivite în acest scop. Este important ca stâlpul de ancorare să aibă o stabilitate ridicată. În plus, o podea cât mai plană posibil (beton, podea de lemn sau vinil) este optimă pentru ca vibrațiile să fie recepționate și transmise uniform. Pe o iarbă mai moale, de exemplu, dinamica exercițiilor, cum ar fi lovirea cu pumnul, este redusă, astfel încât nu puteți găsi niciodată ritmul potrivit.

Frânghii de antrenament pentru mai multă putere

Fie că este vorba de forță, viteză sau tensiune corporală - frânghiile cu greutăți sunt dispozitivul de antrenament perfect pentru unitățile de antrenament funcțional care sunt provocatoare și dinamice. Pentru un antrenament intens, o sesiune scurtă de transpirație sau un antrenament HIIT epuizant, nu există un partener de antrenament mai bun decât o frânghie cu greutăți grele.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe