Saci greutăți

Power bag

Cerințele față de echipamentele de fitness sunt ridicate. În mod ideal, acestea permit o mulțime de exerciții atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, acestea ar trebui să fie accesibile. Toate acestea se aplică la Power Bag. Acest lucru permite ca antrenamentul să fie conceput în mod funcțional. Abilitățile de coordonare sunt, de asemenea, îmbunătățite. Materialul de umplutură liber și centrele de greutate în continuă schimbare oferă anumite avantaje.

Antrenament de forță cu Power Bag - antrenament eficient de forță și rezistență

Powerbag-ul aduce o mulțime de varietate la antrenamentul dumneavoastră și ajută la creșterea forței și a rezistenței. Astfel, vă puteți antrena oriunde și oricând doriți. Mânerele rezistente la rupere cu acoperire din spumă permit, de exemplu, o gamă largă de exerciții:

  • piețe
  • leagăne
  • terenuri

Acesta poate fi folosit pentru a intensifica exercițiile de condiționare, cum ar fi fandările sau ghemuirile. În cele din urmă, nu există aproape niciun exercițiu în care Power Bag să nu poată fi folosit. O simplă geantă devine un instrument de antrenament versatil pentru un antrenament perfect pentru tot corpul.

Power bag 10 kg

Powerbag 10 kg este, după cum arată greutatea, umplut cu un amestec de 10 kilograme: este format din nisip și ață. Căptușeala din spumă păstrează forma și absoarbe șocurile.

Power bag 20 kg

Powerbag 20 kg este, de asemenea, fabricat din nisip și ață, dar amestecul cântărește 20 kg. În acest fel, puteți ajusta greutatea în funcție de cerințele dumneavoastră de antrenament și de nivelul de fitness. Power Bag poate fi, de asemenea, umplut cu apă. Datorită numeroaselor variante posibile, acesta poate fi inclus în orice plan de antrenament, indiferent dacă sunteți începător sau profesionist în fitness. Power Bag de 10 kg este potrivit pentru începători, iar sacul de 20 kg pentru profesioniști. Datorită gamei de clase de greutate, toată lumea poate găsi nivelul de încărcare potrivit.

Beneficiile antrenamentului cu Power Bag

În timp ce greutățile convenționale, cum ar fi ganterele cu o singură mână sau ganterele lungi, sunt rigide, Powerbag convinge prin flexibilitatea sa datorită materialului de umplutură liber. Atunci când se mișcă umplutura, corpul este forțat în mod constant să mențină echilibrul și să compenseze mișcările nisipului. Acest lucru antrenează, de asemenea, mușchii. Exercițiul este foarte dinamic cu Power Bags. În special mușchii trunchiului pot fi întăriți mai bine decât cu gantere. Nu în ultimul rând, toți mușchii sunt întinși. De asemenea, antrenamentul regulat este benefic pentru degete și antebrațe. Spre deosebire de exercițiile cu gantere, mânerele și buclele permit mișcări extrem de eficiente și creative. Arderea grăsimilor este, de asemenea, stimulată în mod eficient. Riscul de rănire este relativ mai mic datorită materialelor de umplere flexibile.

Cumpărați Power bag

Fie că vă aflați acasă, în grădină sau în parc, sacul Power bag oferă un antrenament variat, eficient și independent de locație pentru a crește forța și rezistența. Poate fi folosit pentru diverse exerciții, cum ar fi smucit, balansat, împins și ridicat. Mânerele cu care sunt echipate gențile asigură o prindere perfectă și vă permit să vă diversificați antrenamentul. Sacul umplut cu nisip este disponibil în diferite clase de greutate. În acest fel, vă puteți adapta antrenamentul în funcție de necesități. Alte Power Bags sunt umplute cu lichid, cum ar fi apa, pentru a permite diferite setări de încărcare. Prin mișcări versatile, se poate antrena echilibrul corpului, mușchii și mai ales stabilitatea trunchiului.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe