Mingi medicinale și fitness

Alege
Filtrează după
1 Rezultate pentru "Mingi medicinale și fitness"
Se filtrează și sortare
Mingi medicinale și fitness

Mingi medicinale și mingi de fitness - fitness funcțional în formă de minge

Medicinball este un clasic al lecțiilor de educație fizică care a cunoscut o adevărată revenire în ultimii ani. Acest lucru se datorează în principal gamei largi de utilizări posibile pe care mingile de antrenament cu greutăți le oferă în antrenamentul funcțional. Robust, dinamic și flexibil - asta este ceea ce este o minge medicinală modernă atunci când se antrenează și este complementul perfect pentru o halteră cu două mâini sau o kettlebell.

Medicinbal de la 2 kg la 25 kg - greutatea ideală pentru fiecare exercițiu

Medicinball nu mai este forma dominantă în clasele școlare. Dacă doriți să cumpărați astăzi o minge medicinală, luați o minge de mărimea unei mingi de baschet sau de volei. Mingile de fitness moderne nu sunt doar mult mai dense, ci și mult mai potrivite pentru antrenamentul funcțional.

Exercițiile cu mingea medicinală includ exerciții dinamice, cum ar fi pumni și aruncări care necesită mult contact cu podeaua și pereții. Cu toate acestea, mingile medicinale pot fi folosite și ca greutăți suplimentare clasice. Datorită formei rotunde a mingii, antrenamentul cu mingea medicinală este o provocare nu numai pentru forță, ci și pentru coordonare. Datorită mingii cu greutăți, antrenamentul funcțional devine un antrenament intens atât pentru biceps, cât și pentru echilibru.

Planșele sau zigzagurile pe minge (care pot fi făcute indiferent de greutate) sau exercițiile de rotație sunt eficiente și solicită totul chiar și din partea sportivilor ambițioși.

Material optim, greutate adecvată - cumpărarea mingii de medicină potrivite

O minge medicinală din piele (sau piele artificială) este departe de a fi singura variantă a unui instrument de antrenament popular. Mingi de exerciții realizate din PVC sau complet cauciucate, cu greutăți în miez, selecția noastră de mingi medicinale oferă mingea potrivită pentru fiecare practicant. Mingile medicinale din plastic au avantajul absorbției șocurilor și al reculului, ceea ce le face ideale pentru exercițiile care necesită o minge ușor săltăreață.

Studiourile sau antrenorii cu obiective mai mari vor găsi, de asemenea, un set complet de mingi medicinale în magazinul nostru. Selecția mare de greutăți permite un antrenament ideal pentru fiecare tip de corp și pentru fiecare exercițiu. Mingile cu greutăți sunt o sarcină de antrenament versatilă și dinamică, așa că este important să lucrați întotdeauna cu greutatea corectă.

De la fizioterapie la antrenamentul de forță

Mingile medicinale au devenit o parte esențială a exercițiilor de fitness funcțional și reprezintă o îmbogățire pentru orice studio de fitness sau antrenament compact la domiciliu. Datorită naturii, formei și proprietăților materialului, mingile medicinale permit exerciții care ar fi de neconceput cu gantere clasice.

Acesta este motivul pentru care aceste mingi sunt atât de populare în fizioterapie sau folosite ca greutăți de antrenament în sporturi precum fotbalul. Deoarece corpul trebuie să lucreze în echilibru cu mingea pentru fiecare repetiție și nu se poate baza pe o secvență fixă de mișcări (cum este cazul, de exemplu, în cazul exercițiilor cu echipament), lucrează și mușchii de coordonare.

Acest lucru face ca antrenamentul cu mingi medicinale să fie ideal pentru reabilitare și prevenirea rănilor, dar poate ajuta, de asemenea, la corectarea dezechilibrelor musculare și la crearea unui tonus muscular mai atletic în general. Aceste beneficii sunt la fel de vizibile atunci când vă antrenați cu gantere clasice ca și pe terenul de fotbal, sub un coș de baschet sau la cățărat pe stâncă. Cu mingea medicinală, pasionații de sport vor găsi nu numai greutăți, ci și o modalitate de a se antrena mai dinamic, mai intens și mai bine.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe