Cutie pâine

Alege
Filtrează după
22 Rezultate pentru "Cutie pâine"
Se filtrează și sortare
Cutie pâine

Coș de pâine - opțiuni de depozitare elegante

Consistența și prospețimea produselor de patiserie au o influență decisivă asupra gustului său. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să mergeți zilnic la o brutărie de încredere, dacă aveți în schimb o opțiune de depozitare special concepută în bucătăria de acasă: cutia de pâine. Aceasta păstrează rulourile, pâinea și pastele crocante și le protejează de soare, praf și alte elemente.

Cumpărați o tavă de pâine: ce stil se potrivește cu tine și cu bucătăria ta?

Ar trebui ca tava de pâine să fie albă sau neagră? Mai degrabă o formă mică sau una care să poată găzdui pâine fără felii? Cu un capac practic cu balamale sau un capac detașabil? Un lucru este cert: cutiile de pâine de astăzi nu mai arată la fel ca acum două sau trei decenii. În bucătărie, acestea devin un decor elegant care emană farmec retro, având în același timp mult caracter. O tavă mică pentru pâine este potrivită în special pentru oricine dorește să depoziteze în ea rulouri și paste, dar ar trebui să aibă dimensiuni adecvate pentru jumătăți sau pâini întregi.

În plus, borcanele de pâine pot fi fabricate din mai multe materiale diferite. Plăcile de pâine metalice sunt un adevărat clasic, deoarece acest material robust are un aspect nobil și poate fi imprimat destul de flexibil. În plus, metalul, ca material, nu este permeabil la aer, motiv pentru care există fante de aer mai mici pe cutiile respective - suficient pentru ca pâinea și pastele să nu fie aspirate complet. Printre opțiunile alternative se numără plasticul ușor de curățat, ceramica sau lemnul natural. Astfel, puteți asorta aspectul plăcii de pâine cu materialele dominante din bucătărie pentru a crea un aspect unitar sau puteți crea un contrast atractiv prin utilizarea unui material diferit.

De ce este o placă de pâine în alb sau negru o alegere bună?

De la împletituri de drojdie la pâine cu aluat acrișor cu o crustă delicioasă: atunci când sunt depozitate într-o cutie special concepută, produsele de panificație rămân proaspete pentru mai mult timp. Tigaia de pâine previne mucegăirea prematură a produselor de patiserie și, în același timp, păstrează mai bine aroma acestora. În plus, patiseria nu se usucă la fel de repede, așa că nu trebuie să o folosești în ziua în care o cumperi. Chiar economisește bani pe termen lung - și, după cum știm cu toții, arată foarte bine în bucătărie.

Ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați o tavă de pâine?

În primul rând, desigur, este vorba de design și dimensiuni. Tava mică pentru pâine poate încăpea uneori doar o pâine feliată sau câteva rulouri, în timp ce versiunea mai mare oferă spațiu pentru două sau trei tipuri diferite de pâine. În plus, chiar și un coș de pâine mic ar trebui să fie mare dacă este fabricat din metal, acoperit cu pulbere și rezistent la coroziune. Un alt avantaj practic este curățarea ușoară, uneori chiar și în mașina de spălat vase. În același timp, cutiile ar trebui să aibă fante de aerisire sau găuri, astfel încât aerul să poată circula în ele în permanență.

Întrebări frecvente despre cutia de pâine

În ce stil pot cumpăra tăvi de pâine?

Există cele care sunt într-un stil natural de țară scandinavă, într-un aspect retro fermecător sau relativ neutre din punct de vedere stilistic, de exemplu, din plastic. Gustul tău personal decide!

Are sens o cutie de pâine în alb sau negru?

Pentru a păstra patiseria proaspătă în orice caz! În plus, culorile neutre, cum ar fi albul sau negrul, sunt foarte ușor de integrat din punct de vedere vizual în bucătărie și cu alte elemente decorative.

Sunt mai bune cutiile de pâine din metal sau din lemn?

Cele din metal sunt, în general, fără gust și foarte ușor de curățat. Deoarece sunt impermeabile la aer, acestea au întotdeauna fante de aer pentru a compensa acest lucru. Pe de altă parte, lemnul transferă umiditatea în mediul exterior prin intermediul materialului.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe