Bănci reglabile

Alege
Filtrează după
11 Rezultate pentru "Bănci reglabile"
Se filtrează și sortare
Bănci reglabile

Aparat pentru abdomene pentru un antrenament sănătos și eficient al mușchilor abdominali

Fiecare atlet și non-atlet deopotrivă visează la un stomac plat și tonifiat. Cu aparatul pentru abdomene din magazinul nostru, acest vis poate deveni realitate și puteți începe în sfârșit să vă antrenați eficient mușchii abdominali acasă.

Magazinul nostru oferă aparate de forță abdominală pentru uz profesional, dar sunt potrivite și pentru orice sală de gimnastică de acasă. Combinația de echipamente flexibile de calitate profesională pentru un nucleu puternic al corpului face ca oferta noastră să fie excepțională.

Cu aparatul pentru abdomene la pătrățele de pe abdomen - mușchi abdominali puternici și mai mult

Mușchii abdominali, datorită fragmentării lor naturale, sunt mușchi care sunt ușor vizibili mai ales la un nivel bun de antrenament. Condiția prealabilă pentru pătrățele de pe abdomen (șase sau chiar opt mușchi clar distinși) este antrenamentul muscular și o proporție scăzută de grăsime corporală. Antrenamentul abdominal va avea grijă în special de mușchii puternic definiți și de mușchii clar proeminenți. Cu toate acestea, ele nu sunt importante doar din punct de vedere cosmetic. Mușchii abdominali și nucleul corpului sunt implicați în mod crucial în stabilizarea corpului și a posturii.

Cu toate acestea, în timpul antrenamentului abdominal, este important să efectuați exercițiile în mod special curat și corect. Forma exercițiilor pentru începători și practicanți avansați este adesea insuficientă, iar exercițiile de scurtare sau de ridicare a picioarelor efectuate incorect nu numai că fac antrenamentul mai puțin eficient, dar riscă și să se accidenteze. Contracția mușchilor abdominali inferiori exercită, de asemenea, o presiune asupra coloanei vertebrale inferioare, ceea ce poate favoriza, de exemplu, proeminența discurilor.

Folosirea unui aparate pentru abdomene poate reduce acest risc de accidentare, dar, în același timp, intensitatea exercițiului poate fi crescută. Aceasta din urmă este importantă pentru o construcție musculară eficientă, dar și pentru promovarea circulației sângelui și, prin urmare, pentru reducerea grăsimii corporale - ambele importante pentru cărămizile atractive de pe abdomen.

Achiziționarea unui întăritor al mușchilor abdominali - un nucleu corporal mai puternic și mușchi definiți

În magazinul nostru veți găsi atât aparate de antrenament pentru mușchii abdominali pentru începători, cât și echipamente profesionale pentru studiouri sau centre de fitness din hoteluri. Antrenamentul abdominal pentru începători devine o adevărată briză cu perna de sprijin abdominal pentru abdomene, deoarece abdomenul este antrenat într-un mod sănătos și eficient, fără a pune presiune pe partea inferioară a spatelui. Acest lucru este deosebit de important pentru începătorii care nu au învățat încă tehnica corectă.

Cei care fac exerciții avansate pot folosi întăritorul mușchilor abdominali și banca într-unul singur. Acestea pot fi folosite și pe spate, pe mușchii abdominali laterali sau (datorită expansoarelor) și pe brațe. Acest lucru permite o utilizare flexibilă a dispozitivului de întărire a mușchilor abdominali la domiciliu, care va deveni o combinație de antrenament cu adevărat ideală, în special pentru casă. Pentru partea superioară a spectrului de performanțe, sunt potrivite întăriturile combinate ale mușchilor abdominali și dorsali. Datorită bazei largi și a suporturilor flexibile, acestea nu numai că oferă multe variații de exerciții, dar pot, de asemenea, rezista cu ușurință la antrenamente cu sarcini suplimentare. Acestea necesită mai mult spațiu, dar sunt alegerea potrivită pentru sălile de sport și studiouri.

Fie că vă concentrați pe mușchii abdominali superiori, pe mușchii abdominali laterali sau pe abdomenul inferior în timpul antrenamentului - echipamentul de înaltă calitate din magazinul nostru online vă va ajuta să efectuați corect exercițiile dorite de fiecare dată.

Antrenament abdominal pentru începători și avansați

Consolidatorul mușchilor abdominali este un miracol cu adevărat eficient. Prin extinderea pârghiei și a unghiului, intensitatea poate fi crescută sau pot fi antrenate zone care sunt dificil de țintit fără echipament, cum ar fi abdomenul inferior și cel lateral. În același timp, începătorii pot face mai ușor exercițiile abdominale datorită aparatului de exerciții pentru mușchii abdominali și astfel se pot antrena mult mai eficient.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe