Bare pentru ridicare

Alege
Filtrează după
14 Rezultate pentru "Bare pentru ridicare"
Se filtrează și sortare
Bare pentru ridicare

Achiziționarea unei gantere cu două mâini - întărire simplă

Ganterele sunt centrul antrenamentului de forță și baza powerliftingului. Flexiuni și presiuni deasupra capului, ridicări de greutăți, mersul fermierului sau vâslire cu gantere - un intens antrenamentde forță necesită pur și simplu gantere cu două mâini și greutăți potrivite.

Magazinul nostru oferă nu numai gantere olimpice, ci și gantere pentru ridicarea ganterelor, gantere mai mici cu două mâini pentru o utilizare comodă la domiciliu, bare de gantere pentru exerciții speciale cu gantere, și toate cu fiabilitatea modulară a sistemelor de gantere.

Gantere cu două mâini și locul lor în powerlifting - antrenament intensiv de forță pentru avansați și începători

Pentru ganterele cu două mâini, se aplică aceleași reguli ca și pentru alte greutăți libere: spre deosebire de antrenamentul pe echipament, aici nu există un traseu de greutate prescris. Astfel, antrenamentul este mai intens, mai obositor și, mai ales, în fiecare exercițiu sunt implicate mult mai multe grupe musculare. Pe o bancă sau în picioare în timpul unei ghemuiri - ghemuirea cu două mâini necesită nu numai forță, ci și coordonare.

Exercițiile cu gantere cu două mâini nu sunt fără motiv o disciplină clasică și regală a antrenamentului de forță. Aceste exerciții includ presa de pe bancă, ridicarea greutății, ridicarea și ridicarea deasupra capului, precum și exerciții de antrenament funcțional, cum ar fi săriturile cu o halteră. Antrenamentul cu o halteră cu două mâini este întotdeauna o provocare, fie cu discuri grele pe halteră, fie fără greutăți, deoarece această halteră nu are un centru de greutate central, ci două centre de greutate la capetele ganterei. Pentru o olimpică cu o greutate proprie (standardizată) de 20 kg, acest lucru este valabil și fără halterădiscuri de halteră.

Acest lucru este esențial în special pentru exerciții precum bench press, flotări, genuflexiuni și ridicări de greutăți, deoarece echilibrarea greutății pe care trebuie să o efectueze corpul asigură o utilizare extrem de complexă a mușchilor. Execuția corectă, care este, desigur, o condiție prealabilă, întărește întotdeauna grupurile musculare coordonatoare, picioarele și centrul.

Sistem modular pentru o pregătire completă

Magazinul nostru oferă o gamă largă de bare de gantere care îmbogățesc individual și ergonomic fiecare program de antrenament. Cu dimensiuni standardizate ale filetului (50 mm pentru gantere olimpice și filete mai mici de 30 mm atât pentru gantere cu două mâini, cât și pentru gantere cu o singură mână), arborele este ideal pentru montarea înfășurătoarelor de gantere. Ganterele olimpice, la apogeu, pot susține cu ușurință o greutate de câteva sute de kilograme.

Bineînțeles, oferim și forme speciale de gantere sau seturi de gantere. Formele specializate permit o prindere mai bună pentru ridicări sau ridicări de greutăți, de exemplu. Magazinul nostru oferă bara perfectă pentru fiecare exercițiu posibil. Nu există compromisuri în ceea ce privește greutatea, forma, finisajul sau calitatea necesară.

Deși antrenamentul profesional cu gantere cu două mâini a fost mult timp domeniul sălilor de sport, gama noastră facilitează antrenamentul cu gantere și greutăți cu două mâini la domiciliu. În special, barele mai mici și mai ușoare sunt potrivite și pentru începători și copii și oferă condiții profesionale în sala de sport de acasă.

Mai multă forță și putere - cumpărați o halteră cu două mâini și antrenați-vă în mod profesionist

Un antrenament de forță eficient, un antrenament dinamic cu greutăți și un fizic muscular atletic au nevoie de echipamentul de fitness potrivit. Nici o piesă de echipament nu este la fel de sinonimă cu antrenamentul de forță ca haltera. Multitudinea de exerciții care pot fi efectuate cu ganterele cu două mâini face posibilă o pregătire atât de cuprinzătoare încât întregul corp poate fi antrenat eficient și divers chiar și fără o bancă.

Datorită selecției noastre de diferite gantere cu două mâini, atât studiourile de fitness profesionale, cât și începătorii care caută echipamentul perfect pentru antrenamentul de acasă vor găsi haltera optimă pentru nevoile lor.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe