Oale pentru conservare

Alege
Filtrează după
32 Rezultate pentru "Oale pentru conservare"
Se filtrează și sortare
Oale pentru conservare

Dispozitive de conserve și pentru vin fiert

Dacă vă place să conservați fructe și legume, puteți cumpăra un dispozitiv de conservare ca să vă faceți provizii de o pentru mai multe luni sau chiar ani. În comparație cu o oală convențională, acest lucru vă va economisi mult timp și efort. Citiți aici ce exact sunt dispozitivele de conservare automate sau cazanele pentru vin fiert, cum se mai numesc, cum funcționează și ce caracteristici le fac speciale.

Mașină automată de conservare și mașină de preparare a vinului mulat - merită să știți

Dacă aveți în grădină mai multe fructe și legume, așa cum le puteți folosi în stare proaspătă, acestea pot fi conservate cu ajutorul unui conservant. De exemplu, îl puteți folosi pentru a pregăti și fierbe diverse alimente:

 • gem
 • Ketchup din tomate
 • Chutney
 • Cârnați și preparate din carne

Mulți îl știu din bucătăria bunicii. Cu toate acestea, dispozitive care au fost pe piață timp de zeci de ani sărbătoresc acum o revenire, și cu caracteristici excelente. Nu e de mirare, deoarece datorită dispozitivului, vă puteți bucura de propria recoltă chiar și iarna.

De asemenea, puteți prepara vin fiert, cunoscut în mod tradițional ca vin cu mirodenii din piețele de Crăciun, și alte băuturi calde, cum ar fi ceaiul. În acest scop, unitățile au un robinet și o funcție integrată de menținere a temperaturii.

Cum funcționează conservatorii și care sunt funcțiile lor?

O mașină automată de conservare elimină o mare parte din munca dvs. Puneți borcanele umplute cu conserve în recipient, așezați-le unul peste celălalt, umpleți vasul cu apă și selectați temperatura și timpul dorit. Dispozitivul va începe conservarea automat. Acest lucru este posibil fără conservanți chimici. Vidul apasă ferm capacul și conținutul este conservat în mod steril. Unitatea funcționează automat. Menține temperatura selectată și se oprește singur la sfârșitul programului selectat. Deoarece dispozitivul electric, acesta funcționează independent de plita de gătit. La bază are o spirală de încălzire integrată pentru încălzirea apei. Diferite caracteristici asigură un confort ridicat, de exemplu:

 • grila de conservare
 • Capac cu sistem de închidere
 • Protecție la supraîncălzire
 • Oală de conservare cu termometru
 • Controlul temperaturii
 • Diferiți timpi reglabili
 • Cronometru
 • Afișaj digital integrat
 • Mânere reci la atingere

Achiziții de mașini de conservare și cazane pentru vin fiert - diverse tipuri

În magazinul online veți găsi o varietate de echipamente de conservare. Selectați un produs cu capacitatea necesară, de exemplu:

 • Dispozitiv mic Biggie: 16 litri
 • Aparat Abbey 25 Automat: 25 litri
 • KonfiStar 40 Digital Automatic: 40 litri
 • Aparat Abbey 60 Automat: 60 litri

De exemplu, cu o capacitate de 30 de litri, pot fi utilizate până la 14 recipiente de un litru pe operațiune. Oala de fierbere de 16 litri este potrivită pentru până la șapte recipiente de fierbere de un litru. Aparatele din oțel inoxidabil au o conductivitate termică foarte bună, sunt vizual de foarte bună calitate, robuste și durabile.

Cumpărarea unei mașini de conservare - care doriți să o cumpărați?

Alegeți capacitatea preferată și funcțiile preferate. Aparatele 2 în 1 pot fi folosite ca aparate de conservare sau, datorită robinetului și gurii de scurgere, ca distribuitoare de băuturi calde, de exemplu pentru ceai, vin fiert sau punci. În unele cazuri, unitățile pot fi controlate digital. Avantajul este că vasul de fierbere vine cu un termometru. În general, există mai multe caracteristici din care puteți alege.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este o mașină automată de conservare?

Acest aparat este o oală care vine în mai multe dimensiuni, se conectează la priză, astfel nu este necesară folosirea aragazului. Bobina de încălzire, termostatul și grătarul sunt integrate în bază. Oala vă permite să fierbeți diverse alimente, cum ar fi fructe, legume sau carne, care sunt astfel conservate pentru o perioadă lungă de timp.

Care sunt avantajele unui vas de conservare?

Oala facilitează gătitul. Are o capacitate mare. Așezați paharele unul peste celălalt. Menține temperatura corectă și controlează timpul de fierbere în aparatele cu temporizator. În timpul procesului de fierbere, toate microorganismele sunt distruse, iar conținutul borcanelor este păstrat steril. Datorită ștecherului de rețea, puteți lua oala cu dvs. oriunde. Nu aveți nevoie de plită. Aparatele sunt echipate cu diverse caracteristici, cum ar fi protecția împotriva supraîncălzirii, controlul temperaturii și mânere izolate termic.

Care este diferența dintre o mașină de preparare a berii și un fierbător de vin fiert?

Aparatele de preparare a berii pure nu au, de obicei, un robinet de scurgere pentru lichide precum ceaiul sau vinul fiert. Fierbătoarele pentru vin au și funcție de fierbere. Astfel, aveți două dispozitive într-unul singur.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe