Aragaz

Slow cookers ieftine pentru pregătirea delicată a unor mese gustoase

Gătitul lent a devenit o adevărată tendință în bucătăria modernă și sănătoasă. Deși bucătarii profesioniști au lăudat de mult timp slow cooker-ul, tot mai mulți bucătari amatori au început să îndrăgească acest aparat modern. Dacă doriți și dumneavoastră să treceți la prepararea alimentelor sănătoase, magazinul nostru online se va opri pentru dumneavoastră. Acest portret al gătitului lent vă arată unde vă poate duce drumul.

Ce este un aragaz lent?

Este un aparat compact care gătește ușor alimentele. În slow cooker puteți procesa, de exemplu, carne și legume, dar și pește. Procesul lent de încălzire păstrează nutrienții importanți din alimente. Același lucru este valabil și pentru intensitatea aromelor, care se dezvoltă extrem de puternic pe limbă la fiecare mușcătură. În plus, gătitul lent nu necesită aproape deloc timp de pregătire. Trebuie doar să toci toate ingredientele, să le închizi într-o pungă de vid și să le pui în oală. Puneți capacul, setați temperatura și timpul de gătire și sunteți gata de plecare! În timp ce aragazul lent funcționează, puteți petrece câteva ore făcând alte activități. Dispozitivul funcționează complet autonom, fără nicio intervenție suplimentară. Legumele fierte sunt de domeniul trecutului.

Slow cooker în diferite versiuni

Unitățile sunt disponibile în mai multe dimensiuni și cu diferite puteri. În timp ce aparatele compacte sunt potrivite pentru persoane singure, persoane în vârstă și cupluri, altele au spațiul necesar pentru a hrăni o întreagă familie de până la nouă membri. În plus, diferitele dispozitive diferă în ceea ce privește eficiența energetică. În acest caz, merită să vă uitați la consumul de energie și la eticheta energetică. Timpul de gătire poate fi setat în etape de dimensiuni diferite. În plus, unele inserții de gătit au o suprafață specială neaderentă. La fel de importante sunt și caracteristicile, cum ar fi compatibilitatea cu mașina de spălat vase și afișajele analogice și digitale.

Sfaturi pentru cumpărarea de slow cookers - cum să găsești modelul ideal

Dacă vă doriți un aparat elegant, cu un panou de control elegant pentru bucătăria dvs., un aparat cu panou tactil este o alegere bună. Pentru o protecție completă împotriva coroziunii, este ideal să folosiți un aragaz lent din oțel inoxidabil. Dacă doriți să spălați piesele în mașina de spălat vase, este esențial ca acestea să fie sigure pentru mașina de spălat vase. Dacă preferați să pregătiți mese pentru întreaga săptămână, vă recomandăm să alegeți un aparat de familie cu o capacitate de până la 7,5 litri. Dacă nu aveți deja un aragaz cu vid, alegeți pur și simplu un set de cratiță și aragaz cu vid pentru prima dumneavoastră gătire lentă.

Întrebări frecvente despre aragazul multifuncțional

Cât timp durează pregătirea alimentelor în slow cooker?

Durata exactă depinde de nivelul selectat. Cele mai multe aparate au nevoie între 4 și 8 ore - în alte cazuri, gătitul poate dura până la 12 ore.

Pentru cine este potrivit slow cooker-ul?

Un astfel de dispozitiv este deosebit de potrivit pentru persoanele care au grijă de sănătatea lor. Dar chiar dacă trebuie să vă aprovizionați cu cantități mai mari sau dacă plănuiți să primiți un număr mare de oaspeți, veți găsi în slow cooker un echipament esențial.

Cât de eficiente din punct de vedere energetic sunt slow cookers?

Un slow cooker economisește practic energie în comparație cu gătitul în cuptor. De asemenea, este important de reținut că puteți pregăti cantități mai mari dintr-o singură dată. În acest fel, energia consumată este utilizată în mod optim.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe