Fotbal de masă

Alege
Filtrează după
13 Rezultate pentru "Fotbal de masă"
Se filtrează și sortare
Fotbal de masă

Fotbal de masă - un joc de acțiune pentru provocări sportive și conversații între oameni cu aceleași idei

Nu este în niciun caz folosită doar în perioada Campionatului European sau a Cupei Mondiale, ci este solicitată de fanii fotbalului pe tot parcursul anului: masa de fotbal este ideală pentru saloanele sociale și este o alegere excelentă pentru camera de hobby de acasă. Pentru a vă ajuta să concurați cu alți jucători, vă oferim o selecție mare de mese de tenis de masă în magazinul nostru online. Acum vă puteți familiariza cu numeroasele caracteristici ale unei mese de fotbal, iar noi vă vom oferi un ghid cu privire la ceea ce vă puteți concentra atunci când alegeți masa potrivită.

Fotbalul de masă - un exemplu de competență sportivă, îndemânare și instinct precis

Fotbalul de masă reunește oameni cu aceleași interese sportive și oferă o activitate de petrecere a timpului liber pe care nu veți dori să o ratați prea curând. La masă, puteți arăta cât de repede puteți reacționa la acțiunile coechipierilor și cât de coordonat sunteți. Pentru a intra cu adevărat în joc, trebuie să vă folosiți întregul corp - pe lângă faptul că vă distrați jucând, vă antrenați și diferite grupe musculare. Este important să puteți sta drept la masă, astfel încât partea superioară a corpului să nu se prăbușească în față în mod inutil. Folosiți o poziție de pornire ideală pentru o postură confortabilă, care vă permite în același timp o libertate de mișcare cât mai mare.

Cumpărați fotbal de masă - diverse modele de mese pentru distracție maximă la fotbal de masă

O masă de foosball clasică este o masă dreptunghiulară care are forma unei cutii. Piesele de joc sunt aliniate pe coloane. Cele patru picioare conferă stabilitate mesei. Pe lângă modelele cu picioarele drepte, puteți alege și o versiune ușor evazată. Alte versiuni au picioare în formă de foarfecă. Atunci când nu sunt utilizate, acestea pot fi pliate și depozitate economisind spațiu. Ar trebui să fie o minge de fotbal de masă din lemn elegant, sau preferați o versiune din plastic extrem de durabilă? De asemenea, puteți alege între diferite modele - de exemplu, mese de tenis de masă albe sau negre - și modele cu iluminare LED pentru o atmosferă mai bună.

Cumpărarea unui fotbal de masă - Care este modelul potrivit?

Datorită selecției mari din magazinul nostru online, alegerea mesei potrivite nu este ușoară. Apreciezi experiența tradițională de joc și vrei să faci surf pe valul de foosball retro? În acest caz, vă recomandăm o masă din lemn cu patru picioare drepte - un model care a fost folosit pentru unul sau două jocuri de pasiune încă din anii 1930. Doriți un model care necesită puțină întreținere pentru sala de odihnă a companiei dumneavoastră? Versiunea din plastic este versatilă și ușor de curățat. Pentru sălile de jocuri, baruri și industria hotelieră, un model scenic cu iluminare LED colorată este o alegere potrivită.

Evidențierea între mesele de fotbal de masă - fotbal de masă sau hochei de aer?

Pe lângă clasicul fotbal de masă, hocheiul pe aer se bucură acum de tot mai mulți fani entuziaști. Puteți cumpăra masa de joc 4 în 1 din magazinul nostru online. Datorită ventilatorului electric, puteți juca hochei autentic cu această masă, pe lângă fotbal de masă. O astfel de masă este multifuncțională și vă oferă dvs. și prietenilor dvs. o varietate și mai mare.

Vizitați magazinul nostru online pentru a găsi fotbalul de masă preferat și pentru a-l primi la domiciliu!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe