Ventilatoare cu suport

Alege
Filtrează după
15 Rezultate pentru "Ventilatoare cu suport"
Se filtrează și sortare
Ventilatoare cu suport

Ventilator pe suport - pentru o briză proaspătă în zilele fierbinți de vară

Deoarece aparatele de aer condiționat sunt mai degrabă o excepție în Germania, următoarea opțiune pentru a supraviețui zilelor și nopților fierbinți de vară sunt ventilatoarele pe suport. Acestea oferă o briză proaspătă, curentul de aer circulând și răcorindu-vă. Datorită diferitelor modele și opțiuni de reglare, vă puteți adapta noul ventilator la nevoile dvs.

Care ventilator pe suport vi se potrivește? PREZENTAREA GENERALĂ A MODELELOR

În conformitate cu numele lor, toate au un suport și, de obicei, o bară telescopică reglabilă cu care puteți regla înălțimea dorită. Capul ventilatorului este, de obicei, liber să se deplaseze la un unghi de aproximativ 180 de grade. Acest lucru vă permite să adaptați mai bine fluxul de aer la preferințele dumneavoastră personale.

Varianta clasică folosește lame acționate de un motor care sunt închise într-o carcasă de plasă - astfel încât să nu intrați în contact cu lamele rotative. Un astfel de ventilator pe stativ vine adesea cu o telecomandă, astfel încât nu trebuie să vă ridicați de pe canapea sau din pat pentru a schimba intensitatea sau rotația capului.

O alternativă este un ventilator cu suport cu răcire cu apă, adesea numit ventilator de ceață. Aceste modele cresc umiditatea și produc un flux de aer mai rece datorită răcirii cu apă. Merită luat în considerare dacă vara aveți un în interior aer foarte uscat.

O altă opțiune sunt ventilatoarele cu coloană, care, spre deosebire de ventilatoarele clasice, nu mai au un rotor central, ci mai multe capete de palete poziționate vertical unul deasupra celuilalt. Datorită formei lor alungite, acestea sunt recomandate în special dacă aveți un spațiu limitat. De asemenea, sunt foarte silențioase, astfel potrivite ca ventilatoare pe suport.

Funcțiile și caracteristicile ventilatorului pe suport

Diametrul rotorului trebuie să corespundă dimensiunii camerei. Un diametru de aproximativ 30 cm este potrivit pentru încăperile standard; pentru încăperile mai mari, se recomandă un diametru de 40 sau 50 cm pentru a crea un flux de aer mai puternic. Același lucru este valabil și pentru putere: 30 sau 40 de wați sunt suficienți pentru încăperi mici, 50 de wați și mai mult pentru spații mai mari.

Dacă doriți ca un ventilator de stand să fie silențios, de exemplu, pentru că doriți să îl folosiți în timp ce dormiți, nivelul de volum specificat de producător este un parametru important. Pentru somn, 40 dB este suficient și este mai puțin zgomotos decât o conversație normală (aproximativ 55 dB).

Dacă doriți să folosiți un ventilator cu stativ cu telecomandă, aceasta trebuie, desigur, să fie inclusă în livrare. Unele modele au chiar și o aplicație proprie. Dacă doriți să mutați frecvent ventilatorul, acesta ar trebui să fie ușor sau să aibă roți atașate pentru a-l deplasa.

În ceea ce privește designul, acesta ar trebui să se potrivească cu culoarea interiorului dumneavoastră. Având în vedere că majoritatea ventilatoarelor de podea sunt disponibile în alb sau negru, acest lucru nu este de obicei un impediment.

Puteți găsi noul ventilator aici, îl puteți comanda online și îl puteți primi la domiciliu!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Oare un ventilator de stand cu răcire cu apă scade temperatura?

Nu, acest lucru nu este posibil din punct de vedere fizic, deoarece aerul cald ar trebui să fie evacuat în exterior - similar cu aerul condiționat. Răcirea cu apă oferă doar un curent de aer proaspăt.

Ce altceva ar trebui să caut la un ventilator de stand care trebuie să fie silențios?

În plus față de volumul general de funcționare, ventilatorul ar trebui să aibă diferite moduri și intensități. De exemplu, puteți reduce nivelul pe timp de noapte, ceea ce duce automat la o funcționare mai silențioasă.

Ce tipuri de briză au ventilatoarele de stand?

De obicei, cel puțin o opțiune "normală"/constantă, mai silențioasă pentru dormitor și un mod natural care produce o briză neregulată, așa cum se întâmplă în aer liber.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe