Dozatoare bere

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Dozatoare bere"
Se filtrează și sortare
Dozatoare bere

Evident, cea mai bună bere este cea la dozator. Bucurați-vă de aparatele noastre de dozare a băuturilor, răcire și preparare a berii. Confortul dumnevoastră va fi asigurat de mărcile noastre Klarstein și OneConcept, care combină designul și calitatea într-un singur aparat.

Savurați berea la halbă și acasă. Aparatele noastre de dozare vor avea grijă să vă bucurați de berea preferată. Datorită sistemului sofisticat, berea are întotdeauna presiunea potrivită. Adaptorul de atașare adecvat pentru orice butoi de bere.

Sistemul de termoreglare asigură întotdeauna temperatura corespunzătoare berii dumneavoastră. Dozatoarele noastre de înaltă calitate au un design special. În oferta noastră veți găsi cazane de prepararea berii la domiciliu. Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja experiență, din oferta noastră alegeți cele mai bune electrocasnice.

Planificați să deschideți o mică pensiune? Cu siguranta nu ar trebui sa lipsească din bucătărie, un congelator, cuptor de copt sau cuptor cu microunde. Mixerele noastre,vor prepara băururile preferate. Pe pagina electronic-star veți găsi electrocasnice mici și mari. Cele mai bune alegeri pentru bucătărie chiar azi.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe