3 ani garanție 14 zile de retur

Gantere

Gantere pentru o singură mână

Pasionații de fitness, sportivii amatori și culturistii profesioniști pot comanda acum gantere Hexbell Black de calitate la prețuri avantajoase la magazinul online Capital Sports. Aceste gantere, cunoscute și sub numele de gantere cu o singură mână, sunt caracterizate de o manoperă de calitate și durabilitate. Deteriorarea este practic imposibilă în cazul utilizării prevăzute a ganterelor. Alte avantaje ale acestor gantere includ adaptabilitatea lor nelimitată pentru utilizare în interior și în exterior, precum și caracteristicile lor de siguranță foarte bune.

gantere de 5 kg până la 30 kg ca pereche sau set de gantere cu o singură mână

Gama Hexbell Black include perechi de gantere de la 5 kg, trecând prin gantere de 10 kg până la versiunile grele de 30 kg. Sunt disponibile mai multe dimensiuni medii. În plus, este disponibil un set practic de zece perechi de gantere de la 2 × 5 kg la 2 × 30 kg.

Ganterele potrivite pentru toate exercițiile cu un singur braț

Datorită greutăților gradate, atât începătorii de fitness, cât și culturistii antrenați vor găsi halterele potrivite la Capital Sports. Sportivii au la îndemână ganterele optime pentru toate exercițiile - de la fandări la fandări inverse și ridicări de umeri la ridicări de biceps și triceps.

Gantere perfect echilibrate cu o singură mână

Interiorul halterei este format din miezuri de fier perfect echilibrate. Distribuția uniformă a greutății în gantere asigură efectuarea fără probleme a tuturor exercițiilor în sala de gimnastică de acasă, în aer liber sau într-o sală de gimnastică profesională.

Protecție a podelei datorită acoperirii din plastic

Miezurile de fier ale halterelor de calitate sunt înconjurate de un înveliș de cauciuc dur continuu. În cazul în care ganterele cad accidental, podeaua este astfel protejată împotriva deteriorării. Carcasa în sine este rezistentă la impact și nu va fi deteriorată nici dacă este scăpată. Durabilitatea halterelor Hexbell Black nu este afectată de umiditate. Prin urmare, utilizarea în medii exterioare este posibilă fără probleme.

Mânere conice pentru gantere zimțate

Mânerele halterelor sunt ușor conice. Acest lucru asigură o prindere sigură și o bună transmitere a forței. Acest lucru previne formarea unui spațiu gol în timpul antrenamentului de forță și, de asemenea, previne încărcarea excesivă a zonelor individuale ale mâinilor. Suprafața mânerului este zimțată și asigură o aderență foarte bună. Ganterele pot fi întotdeauna ținute ferm și sigur chiar și cu mâinile transpirate.

Capete de halteră hexagonale pentru un suport stabil

Datorită capetelor hexagonale, ganterele Hexbell Black sunt potrivite pentru toate exercițiile, cum ar fi mersul cu flotări, unde ganterele trebuie să se potrivească ferm și sigur pe podea. În plus, forma capetelor acestor gantere le împiedică să se rostogolească pe o suprafață înclinată.

Gantere cu o singură mână, cu capetele de gantere bine fixate

Mânerul halterei este negru oxidat, astfel încât se potrivește perfect din punct de vedere vizual cu capetele halterelor. Barele și capetele halterelor sunt ferm conectate între ele, deci acestea nu sunt haltere reglabile. Acest lucru le sporește siguranța. Acestea nu au discuri pe care proprietarul halterelor ar putea uita să le repare în mod corespunzător. Acest lucru reduce riscul de rănire.

În sus