3 ani garanție 14 zile de retur

Oglinzi

Achiziționarea oglinzilor

Dimineața devreme, seara sau în orice alt moment al zilei, fie că este vorba de rutina de dimineață sau de verificarea ținutei, ne uităm din nou rapid în oglindă. În acest fel, puteți cumpăra diferite modele în funcție de utilizare. Citiți mai departe pentru a afla ce le diferențiază, care sunt funcțiile lor utile și ce este important.

Oglinzi - trebuie să fie în fiecare casă

Oglinzile montate pe perete sau pe podea sunt esențiale pentru îngrijirea frumuseții și vă permit să vă verificați aspectul. Acestea sunt practice și decorative și conferă camerei o atmosferă confortabilă. În plus, ele măresc vizual și reflectă lumina. Face ca încăperile întunecate să pară mult mai luminoase. De exemplu, dacă holul este foarte mic și întunecat, îl puteți mări și lumina vizual cu o oglindă de garderobă bine amplasată, de preferință iluminată.

Diferite tipuri de oglinzi

În magazinul online veți găsi o gamă largă de oglinzi diferite, care inspiră prin versatilitatea lor și punctează atât prin funcționalitate, cât și prin designul frumos. Oglinzile de perete sau de stand sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale, cum ar fi metalul sau lemnul adevărat. Alegeți dintr-o varietate de dimensiuni, de exemplu,

  • Croxley 90 x 60 cm
  • Wembley 140 x 75 cm

De asemenea, formele variază. Oglinda poate fi rotundă sau dreptunghiulară. Oglinda mare de perete apare ca o altă fereastră. Încălzitorul poate fi montat pe orizontală sau pe verticală. Oglinzile cu suport sunt foarte practice pentru dulap. Oglinzile cu o înălțime mai mare de un metru arată întreaga înfățișare. Unele modele pot fi atârnate ca oglinzi de perete.

Achiziționarea unei oglinzi - care ar trebui să fie?

Vizualizați gama noastră variată de oglinzi de diferite dimensiuni, forme, culori, tipuri și modele. Fie că este vorba de suspendat sau pe suport, rotund sau pătrat, veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru a se potrivi dorințelor și cerințelor dumneavoastră. Ceea ce este important este ceea ce doriți să folosiți.

Oglinzile de perete, care nu ocupă spațiu suplimentar pe podea, pot fi folosite în toate camerele, nu doar în baie. În plus, există oglinzi în picioare și oglinzi decorative care atrag în mod deosebit atenția, cum ar fi oglinda franceză de fereastră. Camerele sunt, de asemenea, îmbunătățite cu oglinzi elegante suplimentare de înaltă calitate în magazinul online.

Întrebări frecvente despre oglinzi

De ce să cumpărați o oglindă?

Fie că sunt modele pentru agățat sau în picioare, pentru îngrijirea de rutină, pentru coafarea sau verificarea hainelor, acestea sunt un element de bază și pot fi folosite în orice încăpere pentru a spori funcționalitatea și estetica.

Care dintre ele ar trebui să fie?

Fie că este vorba de o baie, un hol, o bucătărie, un living sau un dormitor, datorită numeroaselor dimensiuni, forme, stiluri și culori, toate camerele sunt echipate în mod optim. Nu există nicio limită în ceea ce privește materialele pe care le puteți utiliza. Stilul și gustul dumneavoastră sunt esențiale în acest caz. Oglinzile metalice sunt extrem de moderne și elegante. Oglinzile din lemn adaugă naturalețe și confort camerei.

Care sunt avantajele unei oglinzi rotunde?

Oglinzile rotunde se potrivesc oricărui stil de viață și fac camerele mai confortabile. Acestea sunt adesea folosite, de exemplu, în baie pentru a crea o oază de bunăstare.

Cum afectează suprafețele oglindite efectul spațial?

Acestea au un scop practic și decorativ și pot fi folosite pentru a mări, a lumina și a însenina o cameră. Suprafețele de sticlă reflectorizantă oferă mai multă lumină și pot afecta foarte mult efectul unei încăperi.
În sus