Trambuline

Alege
Filtrează după
35 Rezultate pentru "Trambuline"
Se filtrează și sortare
Trambuline

Vă gândiți la o trambulina? Trambulinele fitness sunt din ce în ce mai populare, deoarece saltul de trambulină s-a dovedit a îmbunătăți atât sănătatea fizică, cât și cea psihică. Dacă aveți o grădină mare, puteți alege o trambulină mai mare. Modelele mai mici se vor potrivi confortabil în apartamente. Alegeți de la marca noastră Klarfit și distracția poate începe atât pentru copii, cât și pentru adulți!

Înainte de a cumpăra o trambulină, vă recomandăm să măsurați spațiul în care doriți să o plasați. Cel mai adesea întâlnim trambuline rotunde sau dreptunghiulare. De asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că cel puțin un metru de spațiu liber ar trebui să rămână pe perimetrul trambulinei din motive de siguranță. Cele mai sigure sunt întotdeauna trambulinele cu plasă de protecție, mai ales atunci când vine vorba de trambulinele de gradină.

Trampolinele se disting, de asemenea, prin capacitatea lor de încărcare. Este important să vă gândiți dacă numai copiii sau adulții vor folosi trambulina. Îi ajută pe copii să-și întărească coloana vertebrală și să scape de obiceiurile lor rele de ședere. De aseemnea, îi ajută pe adulți să-și îmbunătățească starea de fitness, să ardă grăsimile și să consolideze întregul corp. Faceți chiar azi pasul la silueta de vis!

Simulatoarele sunt, de asemenea, ideale pentru antrenamentul de zi cu zi. Rularea sau mersul pe benzile de alergat asigură mișcarea regulată și vă menține în formă pe tot parcursul anului. În același timp, bicicletele eliptice vă permit să vă întăriți brațele și picioarele. Aparatele de vâslit vă vor ajuta să vă întăriți rezistența chiar și într-un spațiu mic. Veți găsi oferta completă în categoria noastră de fitness și sport.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe