Paddleboard-uri

Alege
Filtrează după
26 Rezultate pentru "Paddleboard-uri"
Se filtrează și sortare
Paddleboard-uri

Paddleboard - de preferință în set cu accesorii

Aici veți găsi totul pentru paddleboarding: plăci gonflabile de paddleboarding într-un set cu vâsle adecvate și alte accesorii.

Stand-up paddle boarding a devenit o tendință populară și un sport de agrement pentru întreaga familie. Acest sport poate fi practicat oriunde, pe lac sau pe râu, adesea nu departe de casă. Nici acest sport nu se oprește la surfing, deoarece există în prezent modele de plăci de paddleboard care pot fi transformate în plăci de windsurfing. Acestea pot fi folosite și pentru surfing. Nu este surprinzător faptul că acest sport a devenit atât de popular, deoarece este uimitor de versatil. Acest tip de mișcare nu este nou. O formă de paddle boarding, cunoscută și sub numele de SUP, datează de la pescarii polinezieni din Hawaii. În mod tradițional, ei călătoresc în canoe în poziție verticală.

Cumpărând o placă de paddleboard

Vă veți distra cu adevărat doar cu echipamentul potrivit. Placa de SUP trebuie să corespundă ideilor și cerințelor dumneavoastră. În magazinul nostru veți găsi plăci de la producători renumiți de paddleboard, care se caracterizează prin tehnologie sofisticată, bună calitate și durabilitate. Cu toate acestea, există o gamă largă de plăci, vâsle și alte echipamente diferite. De aceea, nu este atât de ușor să cumpărați placa de paddleboard potrivită pentru începători. Noi aducem puțină lumină în întuneric și vă ajutăm să găsiți placa potrivită.

Paddleboard gonflabil sau fix?

Cea mai importantă caracteristică distinctivă a plăcilor de paddleboard disponibile este construcția. Inițial existau doar plăci de carton dur, numite și plăci de carton dur. La fel ca și plăcile de surf, acestea sunt realizate din material solid, nu trebuie umflate, dar nu pot fi depozitate în condiții de economie de spațiu pe timp de iarnă. Între timp, piața a început să ofere și plăci gonflabile. Acestea sunt cele mai frecvent achiziționate în prezent. Acestea sunt incredibil de tari atunci când sunt umflate și au proprietăți similare cu cele ale plăcilor solide. Avantajul este că le puteți depozita foarte ușor în mașină sau iarna în pivniță. De asemenea, puteți lua plăcile gonflabile în avion fără nicio problemă. Dezavantajul este durabilitatea ușor mai mică în comparație cu o placă de paddleboard fixă. Cu toate acestea, datorită materialelor foarte durabile din zilele noastre, chiar și plăcile gonflabile cu vâsle pot rezista foarte mult în zilele noastre.

Paddleboard

Diferențele dintre palete nu sunt doar vizuale. În principiu, se face o distincție între palete cu lungime variabilă (palete telescopice) și palete cu lungime fixă. Paleta de lungime variabilă este din două sau trei piese, putând fi mai bine adaptată la nevoile dumneavoastră. Pe de altă parte, vâslele fixe trebuie cumpărate exact pe măsură.

Cumpărarea unui paddleboard - de preferință ca set

În magazinul nostru veți găsi plăcile gonflabile cu vâsle de o calitate excelentă, completate cu vâsle adecvate și alte accesorii, cum ar fi o pompă de înaltă presiune, un rucsac de depozitare, o vâslă telescopică și un kit de reparații. Cu kiturile practice, primiți tot ce aveți nevoie pentru a începe, și în plus economisiți bani în comparație cu achiziționarea lor individuală.

Paddleboardingul este un sport nautic strălucit pentru întreaga familie. Echipamentul de bază este convenabil ca un kit, ușor de transportat și poate fi depozitat fără probleme în timpul iernii. Ce mai așteptați?

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe