Șeminee de gradină

Alege
Filtrează după
21 Rezultate pentru "Șeminee de gradină"
Se filtrează și sortare
Șeminee de gradină

Cumpărați un șemineu de grădină ieftin și online - șemineu de design de înaltă calitate pentru un design exigent de terasă

Pe măsură ce noaptea se apropie încet, nu există nimic mai bun decât să închei ziua relaxându-te în grădină, lângă foc. Șemineul de pe terasă oferă căldură datorită flăcărilor pâlpâitoare și încălzește terasa cu lumină caldă. La Electronic Star puteți cumpăra un șemineu de grădină la un preț avantajos. Accentuați-vă terasa din grădină și echipați-o cu un șemineu elegant în aer liber!

Cumpărați un șemineu de grădină și bucurați-vă de numeroasele sale funcții

În magazinul nostru online puteți cumpăra un șemineu de exterior pentru diferite domenii de utilizare. Modelele clasice au doar o funcție de șemineu și pot fi încălzite cu combustibil atmosferic. Designul modelelor de la mărci renumite, cum ar fi blumfeldt și Klarstein, este cu siguranță exclusivist. Puteți folosi șemineul nostru în aer liber pentru a pregăti diverse delicatese, în loc să cumpărați un cuptor de pizza sau un grătar cu gaz. Alte modele funcționează ca încălzitoare radiante. Dacă vă doriți o scenă de lumină confortabilă pe terasa dvs. seara și nu doriți să folosiți surse de lumină convenționale, unul dintre șemineele de grădină de lux din magazinul nostru online ar fi o alegere excelentă.

Un șemineu de grădină este rareori furnizat separat - o gamă atractivă de modele

Șemineul de grădină este disponibil într-o varietate de forme, de la îngust și înalt până la lat și compact. Unele versiuni au un compartiment de depozitare separat pentru combustibil, de exemplu pentru bușteni. În ceea ce privește materialele, distingem între șeminee de grădină din oțel inoxidabil, tablă de oțel, fontă și argilă refractară. Alte diferențe pot fi observate în ceea ce privește tipul de încălzire. Pe lângă șemineele pe lemne, puteți alege și șeminee pe gaz și încălzitoare de terasă pe peleți. În magazinul nostru puteți găsi șeminee de grădină într-o gamă atractivă de culori. De la negru și antracit la alb și bronz strălucitor și argintiu nobil, există un șemineu de terasă pentru toată lumea.

Cum să cumpărați un șemineu de grădină - cum să găsiți unul potrivit

Atunci când căutați un șemineu de grădină care să se potrivească perfect cu decorul dvs. de exterior, este o idee bună să vă uitați mai întâi la formă. În cazul în care șemineul de grădină va fi amplasat în viitor într-o nișă pe terasă, vă recomandăm să alegeți un model înalt și foarte subțire. Puteți să încălziți șemineul în mod clasic și să vă bucurați de plăcerea buștenilor care pocnesc. Printre modelele din oțel inoxidabil veți găsi modele de șeminee de grădină rezistente la rugină. Dacă șemineul de exterior este situat într-o zonă cu vânt, un șemineu solid din fontă este ideal. Comandați astăzi un șemineu de grădină modern și de înaltă calitate, la alegere, în magazinul online Electronic Star!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am nevoie de un permis oficial pentru un șemineu în aer liber?

Atâta timp cât utilizați șemineul de exterior conform destinației, cu un combustibil autorizat, cum ar fi lemnul, gazul sau peleții, nu aveți nevoie de un permis oficial pentru această sursă de căldură.

Ce material ar trebui să cumpărați pentru un șemineu de grădină?

În cazul în care șemineul este amplasat permanent pe terasă, acesta intră în contact cu ploaia și umiditatea. În acest caz, este necesar să se concentreze pe materialul rezistent la coroziune. Oțelul inoxidabil asigură un nivel ridicat de protecție împotriva coroziunii. Rezistența ușoară la coroziune se datorează oțelului lustruit.

Ce fel de lemn poate fi ars într-un șemineu de exterior?

Este important ca lemnul să fie natural. În cazul în care lemnul a fost lăcuit, tratat cu ulei sau are încă reziduuri de vopsea pe el, nu trebuie să fie ars. Motivul este acela că în timpul arderii ar putea fi eliberate în mediu vapori toxici.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe