Unelte și echipamente de grădină

Alege
Filtrează după
37 Rezultate pentru "Unelte și echipamente de grădină"
Se filtrează și sortare
Unelte și echipamente de grădină

Unelte și echipamente de grădină

Vreți să transformați o junglă inaccesibilă într-o grădină frumoasă? Sau ați decis să vă creșteți plantele preferate, fructe sau legumele? În oferta noastră veți găsi tot ce aveți nevoie. Cumpărați de la noi roabe, cărucioare, furtunuri sau cutii pentru creștere, doar online. Pășiți spre grădina mult visată chiar azi!

Roaba este un asistent de neînlocuit pentru fiecare grădină. Este un ajutor util pentru transportul de iarbă, ramuri și frunze uscate sau saci de îngrășământ. Când alegeți dimensiunea roabei, luați în considerare cât de mult material aveți de gând să transportați în ea. Roabele din plastic sunt potrivite pentru materiale mai moi, cum ar fi frunzele și iarba cosită, iar roabele metalice pentru materiale mai grele, cum ar fi pietriș și pietre mai mari. Roțile din cauciuc asigură o mișcare mai bună pe un teren neuniform.

Pentru a iriga o grădină mai mică este suficient furtunul de la marca Waldbeck. Puteți conecta un ventil la robinet, iar debitul apei de la robinet poate merge in în două sau mai multe furtunuri. Deci, puteți uda confortabil diverse locuri în grădină deodată. În plus, furtunul este ușor ca pana și fabricat dintr-o combinație durabilă de latex-nailon.

Aveți propriul dumneavoastră iaz în grădină? În acest caz, o tehnologia pentru iaz este ceva ce nu trebuie să lipsească. Fie că sunteți în căutarea unei noi pompe sau a unui filtru, asistenții noștri vă stau la dispoziție. Preferați decorațiuni mai simple cum ar fi statuile sau fântânile decorative? Nici o problemă, aveți din ce alege!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe