Trambuline fitness

Îmbinarea distracției și a sportului este ușoară: o trambulină de fitness face acest lucru posibil!

Deținerea unei trambuline de fitness nu este doar modernă, ci și infinit de distractivă. În primul rând, trebuie făcută o distincție între două tipuri diferite. Trambulina clasică permite sărituri înalte și elemente acrobatice și este mai mult pentru distracție. O trambulină de fitness, pe de altă parte, este un adevărat dispozitiv sportiv care poate fi instalat cu ușurință în casa ta și utilizat pentru antrenamentul funcțional.

Trambulina de fitness ca instrument sportiv

Trambulina sportivă oferă diverse opțiuni pentru un antrenament complet și provocări pentru corp. Simplul fapt de a sta în picioare pe echipament favorizează foarte mult coordonarea și echilibrul. Nu numai mușchii și tendoanele trebuie să lucreze din greu în timpul diferitelor exerciții, ci și simțul echilibrului. Mușchii de susținere trebuie, prin urmare, să participe în mod semnificativ la exercițiu, ceea ce face ca antrenamentul întregului corp pe trambulina de fitness să fie și mai eficient. Ideal pentru oricine dorește să antreneze nu doar picioarele, ci întregul corp. Măsura în care diferite zone sunt solicitate de antrenament poate fi ușor determinată și controlată prin selectarea diferitelor exerciții. Exercițiile cuprinzătoare de stat în picioare și de postură pe trambulină întăresc întreaga musculatură, în timp ce săriturile persistente fac sângele să circule. Așadar, exercițiile fizice regulate, pe lângă faptul că îmbunătățesc modul în care vă simțiți în legătură cu corpul dumneavoastră, vă îmbunătățesc și mobilitatea. Sistemul cardiovascular este stimulat pe trambulină, iar echipamentul poate ajuta la pierderea în greutate, la menținerea condiției fizice și la recuperarea pe termen lung.

Se poate potrivi o trambulină de fitness în fiecare apartament?

Trambulina nu numai că este ușor de transportat, dar poate fi amplasată oriunde doriți să faceți exerciții fizice. Dimensiunile compacte sunt un mare avantaj! Bineînțeles, când vremea este frumoasă vara, puteți muta acest sport în aer liber și plasa trambulina pe terasă sau în grădină. Exercițiile fizice în aer liber și la soare sunt de două ori mai distractive. Cu toate acestea, echipamentul sportiv poate fi folosit fără probleme chiar și de cei care nu au o grădină. Deoarece nu trebuie să săriți prea sus pentru diversele exerciții de pe trambulină și nici suspensia nu permite sărituri prea înalte, vă puteți antrena cu ușurință în interior cu o înălțime medie a tavanului. Ca și în cazul tuturor sporturilor din propriul apartament, trebuie să fiți atent la chiriașii din apartamentul de sub dumneavoastră. În ciuda amortizării ample a mișcărilor, este posibil să existe o ușoară perturbare a zgomotului pentru vecini. În acest caz, nivelul de zgomot poate fi redus cu ușurință prin utilizarea unui suport de antrenament separat pe podea.

Trambulină de fitness pentru întreaga familie

Trambulina îi va atrage atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Copiilor le place să o folosească pe terenurile de joacă și se mișcă pe ea cu o ușurință jucăușă. Pe de altă parte, adulții se bucură în special de cerințele sportive ridicate și de posibilitatea de a efectua atât exerciții simple, cât și complexe pe același echipament sportiv. Nu sunteți legat de orele de curs de la sala de fitness! Indiferent când aveți timp liber, trambulina vă așteaptă: seara, în timp ce vă uitați la televizor sau dimineața, cu câteva exerciții libere după ce vă treziți, pentru a vă pune sângele în mișcare. Echipamentele practice de fitness sunt întotdeauna disponibile și atrag activitățile sportive. Prin urmare, integrarea perfectă în viața de zi cu zi este destul de ușoară! Oricine face exerciții fizice în mod regulat va înțelege rapid ce efect bun are o trambulină asupra rezistenței și formei fizice.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați?

Dacă doriți să cumpărați o trambulină de fitness, puteți alege dintre diferite modele. Există variante cu mâner și fără mâner - ambele variante pot avea avantaje diferite. Trambulinele cu mânere sunt mult mai ușor de efectuat multe exerciții și sunt recomandate pentru începători. Greutatea joacă, de asemenea, un rol important. Pe majoritatea trambulinelor, veți găsi o indicație a greutății maxime la care poate fi încărcată trambulina. Aceste specificații trebuie respectate în orice caz, deoarece aceasta este singura modalitate de a garanta funcționalitatea trambulinei. La Elektronic Star veți găsi numai trambuline de fitness de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe. Acestea pot fi utilizate îndelungat și intensiv și convin prin proprietățile foarte bune de elasticitate și prin construcția stabilă. Un astfel de echipament sportiv vă va servi drept însoțitor pentru o perioadă lungă de timp și va face sportul semnificativ mai plăcut între cei patru pereți ai dumneavoastră. Atât începătorii, cât și riderii avansați vor găsi aici modelul potrivit - veniți să aruncați o privire!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe