Gantere Kettlebell

Alege
Filtrează după
9 Rezultate pentru "Gantere Kettlebell"
Se filtrează și sortare
Gantere Kettlebell

Kettlebelly

Sportul este important pentru a menține un corp sănătos. Exercițiile Kettlebell sunt extrem de eficiente. Este de fapt o halteră cu bilă care poate fi folosită pentru antrenament nu numai în sala de sport, ci și acasă. Antrenamentul cu o kettlebell întărește corpul, îl face mai stabil, mai rapid și chiar îl poate proteja de probleme de sănătate, cum ar fi durerile de spate. Următorul text explică cum să te antrenezi eficient cu o kettlebell, ce exerciții sunt potrivite pentru începători și avansați și care sunt beneficiile antrenamentului cu kettlebell.

Kettlebells - ideal pentru un antrenament complet al corpului

Mulți oameni care doresc să fie în formă folosesc o kettlebell pentru antrenamentul lor. Cu această minge, care este aplatizată în partea de jos și are un mâner, întregul corp este antrenat din punct de vedere al forței, rezistenței, coordonării, agilității, vitezei și controlului corpului. În plus, promovează dezvoltarea musculară și stabilitatea în spate și șolduri.

Îmbunătățește, de asemenea, sistemul cardiovascular, iar consumul de calorii atunci când se face exerciții cu el este ridicat. Toate grupele de mușchi sunt antrenate. Kettlebells sunt, prin urmare, indispensabile în fiecare sală de gimnastică. Acestea sunt versatile și sunt disponibile individual sau ca set. Mânerul lor este deosebit de potrivit pentru repetarea rapidă și numeroasă a exercițiilor. Formarea oferă diverse exerciții, de exemplu:

 • deadlifts
 • leagăne
 • piețe
 • terenuri
 • presiuni

Varietatea de antrenamente este aproape nelimitată. Avantajul acestor greutăți este că nu aveți nevoie de aproape niciun alt accesoriu și că puteți face exerciții în confortul propriei case.

Cumpărarea unui kettlebell - sunt disponibile diferite greutăți

Kettlebell-ul este disponibil în diferite categorii de greutate, de exemplu 8, 12 sau 24 de kilograme, pentru a ține cont de nevoile individuale. Setul de kettlebell include diferite categorii de greutate de la 8 la 32 de kilograme. De asemenea, greutățile pot fi luate în deplasare și pot fi antrenate în orice moment.

Cu gantere cu bilă mai ușoare de 12 sau 16 kilograme, începătorii pot învăța mai întâi tehnica corectă. În plus, acestea sunt potrivite pentru încălzire. Pentru femeile sportive, este recomandabil să alegeți o greutate de 8 kilograme pentru început. Cu kettlebells grele, grupurile musculare specifice pot fi antrenate într-un mod specific. Dacă kettlebell-ul este reglabil, acest lucru permite un antrenament variat și variat.

Antrenament ideal cu kettlebell

Începătorii trebuie să se familiarizeze cu sarcina de antrenament și să practice o postură adecvată la început. Exemple de exerciții cu kettlebell adecvate includ ridicarea morții, în care greutatea este ridicată cu spatele drept doar din mușchii lombari și șolduri. Chiar și exercițiile aparent simple pun în mișcare sistemul cardiovascular și stimulează arderea grăsimilor. Leagănul este un exercițiu tipic care antrenează corpul în mod cuprinzător:

 • puneți picioarele la lățimea umerilor
 • puneți kettlebellul în mijloc, în spatele dumneavoastră
 • faceți o ușoară ghemuire
 • cu spatele drept, glisați fesele în spate
 • prindeți kettlebellul peste picioare cu ambele mâini
 • balansează kettlebellul cât mai mult timp posibil cu corpul încordat, balansul nu trebuie să vină din brațe, ci din șolduri

Profesioniștii pot încerca, de asemenea, leagănul cu o singură mână

Rezumat

Antrenamentul cu gantere cu minge este mult mai mult decât un simplu antrenament de forță. De asemenea, antrenează condiția fizică, coordonarea, agilitatea, viteza, flexibilitatea și multe altele. În plus, exercițiile cu kettlebell sunt un antrenament de condiționare perfect pentru sistemul cardiovascular. Datorită greutăților diferite, antrenamentul este la fel de potrivit pentru începători și profesioniști. Dacă kettlebell-ul este reglabil, se oferă și mai multă varietate de exerciții.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe