Aeroterma aer cald

Încălzitor cu ventilator

În timpul iernii, în casă sau în apartament apar rapid goluri termice. Acestea trebuie să fie echilibrate. Aerotermele sunt o alegere bună, de exemplu pentru baie. Dispozitivul poate fi util și în alte încăperi. Citiți aici cum funcționează, care sunt avantajele sale și care sunt diferențele dintre modele.

Încălzitoare electrice cu ventilator - avantaje

Aerotermele electrice cu ventilator sunt dispozitive mici care încălzesc rapid încăperile și furnizează căldură exact acolo unde este nevoie. Spre deosebire de un încălzitor instalat permanent, puteți schimba locația în funcție de necesități și îl puteți muta în mod flexibil în diferite încăperi. Mânerul îl face ușor de transportat. Aceste produse sunt utile din mai multe motive, în diferite perioade ale anului. Mai presus de toate, pentru a evita frigul. Aveți des impresia că este frig în casă? Atunci, puteți cumpăra un încălzitor cu ventilator.

Cum funcționează încălzitorul cu ventilator?

Ventilatorul aspiră aerul rece și îl încălzește cu ajutorul unui element de încălzire. Aceasta este, de exemplu, o bobină sau o placă ceramică. Aerul încălzit este distribuit în încăpere cu ajutorul unui ventilator. Ventilatorul funcționează foarte simplu:

 • Configurarea unității
 • Pornirea ventilatorului

Deja atunci începe să se formeze aer cald. Ventilatoarele mobile sunt cel mai rapid mod de a încălzi încăperile. Acest lucru este valabil, de exemplu, pentru diferite orașe:

 • Încălzitor cu ventilator pentru baia de oaspeți sau toaletă
 • Camera de hobby
 • pivniță
 • Garaj
 • foișor
 • Ventilatoare în ambalaj

Există, de asemenea, facilități speciale pentru sere și grădini de iarnă. Puteți seta temperatura la alegere. De exemplu, încălzitorul de coloană Hightower Heat Deluxe are setări de temperatură de la 5 la 35 de grade. Aparatele moderne consumă puțină energie. Telecomanda oferă o mare comoditate.

Cumpărarea unui încălzitor cu un ventilator - diferite tipuri și caracteristici

Sunt disponibile unități montate pe podea și pe perete. Ventilatoarele mobile sunt disponibile în diferite capacități și dimensiuni. Prima opțiune depinde de cameră:

 • 500 wați: camere mai mici
 • 1000 wați: camere până la 15 metri pătrați
 • 1500 wați: 20 de metri pătrați

Unele unități au un termostat încorporat care permite controlul fazelor de funcționare. Puteți nu numai să setați temperatura dorită, ci și să o mențineți. Atunci când ajunge la temperatura dorită, se oprește automat. Funcția de rotație, similară cu cea a încălzitorului radiant Chaval, asigură o distribuție uniformă a căldurii. Există multe alte caracteristici care variază în funcție de ventilator. Creați-vă confortul bine meritat.

 • Reglarea temperaturii cu grade, după cum este necesar
 • Alegerea diferitelor setări de încălzire și a vitezei ventilatorului
 • cronometru
 • Setări prin intermediul panoului tactil sau al telecomenzii
 • Economie de spațiu, de exemplu, datorită designului turnului
 • Siguranță datorită funcției babyproof, opririi de siguranță în caz de răsturnare și protecției împotriva supraîncălzirii.

Alegeți încălzitorul cu ventilator care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce este un încălzitor electric cu ventilator?

Ventilatoarele sunt încălzitoare practice. Acesta face să circule aerul cald cu ajutorul unui ventilator intern și îl distribuie în cameră. Unitățile au diverse mecanisme de siguranță, cum ar fi protecția împotriva supraîncălzirii sau a căderilor.

Care sunt avantajele ventilatoarelor?

Încălzitorul electric cu ventilator încălzește rapid încăperile. În plus, datorită mobilității sale, poate fi mutat în mod flexibil în diferite încăperi. Ventilatoarele sunt compacte și portabile. Telecomanda și funcțiile suplimentare, cum ar fi un temporizator, oferă un confort sporit.

Pentru ce încăperi sunt potrivite aerotermele electrice?

Ventilatoarele sunt deosebit de populare în baie, unde încălzesc încăperea rapid înainte de utilizare. Acestea sunt, de asemenea, foarte utile în alte încăperi și locuri, cum ar fi ateliere sau garaje. În plus față de unitățile de podea, sunt disponibile cu montare pe perete.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe