Aparat de vâslit

Alege
Filtrează după
18 Rezultate pentru "Aparat de vâslit"
Se filtrează și sortare
Aparat de vâslit

Aparat de vâslit

Când vine vorba de echipamente de antrenament la domiciliu, banda de alergare, bicicleta eliptică și aparatul de vâslit sunt toate foarte sus pe scara popularității. Nu e de mirare, deoarece efectul lor de antrenament are un efect foarte pozitiv în multe feluri, de exemplu, în ceea ce privește dezvoltarea musculară și arderea grăsimilor.

Alte beneficii includ creșterea rezistenței și îmbunătățirea sistemului cardiovascular. Ce anume se află în spatele acestui dispozitiv și care este efectul de antrenament al aparatului de vâslit este explicat mai jos.

Ce este un aparat de vâslit?

Acest echipament de fitness și sport simulează mișcarea dintr-o barcă cu vâsle. Modelele convenționale au un cadru stabil și picioare robuste în față și în spate, ceea ce face ca mașina să stea foarte solidă. Roata pneumatică este un fel de volant și este echipată cu un mecanism de tracțiune.

Scaunul, care se mișcă odată cu corpul, vă permite să vă împingeți partea superioară a corpului și fesele înainte și înapoi în timp ce vâsliți. Antrenamentul este potrivit pentru începători și avansați, este potrivit pentru femei și bărbați de toate vârstele și nivelurile de fitness. Nivelul de rezistență utilizat în cadrul antrenamentului poate fi reglat pe majoritatea dispozitivelor cu ajutorul unui buton rotativ.

Aparatul de vâslit - ce grupuri musculare sunt antrenate și care sunt celelalte rezultate ale antrenamentului?

Acest echipament de fitness și sport simulează mișcarea dintr-o barcă cu vâsle. Vâslitul întărește toate grupele musculare majore, cum ar fi:

  • brațe
  • picioare
  • genunchii
  • gambe
  • partea superioară a corpului
  • burtă
  • fundul

Mușchii spatelui, umerilor și gâtului sunt întăriți ușor și permanent. Aparatul de vâslit este cel mai eficient mod de a pierde în greutate. Exercițiile fizice utilizează aproximativ 80 la sută din masa musculară totală, ceea ce duce la un consum caloric extrem de ridicat, de 400 până la 800 kcal pe oră. În plus, sunt antrenate forța, rezistența și sistemul cardiovascular.

Pentru a întări sistemul cardiovascular, se recomandă un ergometru de vâslit cu măsurarea ritmului cardiac și reglarea puterii. Datorită succesiunii netede de mișcări, care au loc fără impact, este un exercițiu care nu provoacă leziuni și este ușor pentru articulații. Tensiunea asupra ligamentelor sau articulațiilor este mult mai mică decât în cazul alergării sau al altor sporturi. Este important să vă mențineți spatele drept în timpul antrenamentului și să îl întindeți împreună cu mușchii abdominali în timpul vâslitului.

Aparate de vâslit - diverse modele

Există diferite sisteme de rezistență. Cele mai frecvente variante sunt:

  • aparat de vâslit cu sistem de rezistență la aer
  • aparat de vâslit magnetic
  • aparat de vâslit cu apă

Frâna magnetică permite lovituri uniforme ale vâslei. De asemenea, puteți seta niveluri de rezistență foarte scăzute pentru a începe antrenamentul de condiționare foarte ușor și pentru a crește treptat sarcina.

Pe aparatele de vâslit cu un sistem de frânghii, mișcarea este mai puțin solicitantă și progresia este de obicei mai ușoară. Aparatele de vâslit cu rezistență la apă transmit, de asemenea, senzația de vâslit autentic. Zbârnâitul apei îți dă impresia că te afli de fapt într-o barcă cu vâsle. Rezistența poate fi ajustată după cum este necesar pentru a face ca antrenamentul să fie variat. Economie de spațiu datorită funcției integrate de pliere.

Cumpărați aparat de vâslit

Aparatul de vâslit pentru acasă oferă un antrenament complet, eficient și prietenos cu articulațiile, pentru dezvoltarea musculaturii și întărirea sistemului cardiovascular. În plus, este cel mai eficient mod de a pierde în greutate, deoarece vâslitul folosește multe grupe musculare. Metabolismul va începe astfel să funcționeze la viteză maximă. Aparatul de vâslit implică mișcări netede, controlate, care nu necesită echilibrare în viraje sau salturi și lovituri de amortizare.

Prin urmare, este delicat, dar foarte eficient. Cei care doresc să cumpere un aparat de vâslit ar trebui să țină cont de faptul că apa este o alegere bună ca sistem de rezistență naturală, deoarece permite o experiență de vâslit mai realistă. În cazul sistemelor de frânare magnetică, rezistența dispozitivului este generată de un electromagnet care frânează volantul. Rezistența dorită poate fi de obicei setată cu ajutorul butonului rotativ.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe