Role de masaj

Regenerare și prevenire cu o rolă de masaj

Tensiunea, mușchii întăriți și fasciile blocate dor. Rola de masaj ajută la prevenirea și ameliorarea durerii.

Prea multă sau prea puțină mișcare, locurile de muncă sedentare sau stresul unilateral la locul de muncă au un impact negativ asupra sistemului nostru musculo-scheletic. Rezultatul sunt dureri musculare și de spate, probleme de circulație și lipirea fasciei. Exercițiile fizice regulate cu o rolă ajută la prevenirea acestor dificultăți. Limitările existente pot fi reduse mai rapid prin antrenamente specifice cu echipamente sportive.

Cum funcționează rola de masaj?

Sistemul este simplu: o rolă de spumă tare înlocuiește maseurul în această tehnică. Lucrul lent și direcționat pe părțile dureroase sau vulnerabile ale corpului netezește mușchii. Presiunea blândă stimulează circulația sângelui. Diferitele suprafețe și diferitele grade de duritate sporesc și mai mult efectul rolei și asigură individual cel mai bun rezultat posibil. Puteți ajusta doza exactă de presiune prin intermediul aplicației, astfel încât să fie vizibilă, dar nu incomodă.

Care rolă să o folosim și pentru ce?

Dacă doriți să cumpărați o rolă de masaj pentru prima dată, alegeți un model universal. Are o lățime potrivită pentru masajul spatelui, al picioarelor și al mâinilor. Dacă doriți să o folosiți si pentru gâtul înțepenit, rolele mai înguste, cu un diametru mai mic, sunt ideale. Modelele speciale sunt adaptate la fiecare parte a corpului. O rolă de masaj pentru picioare poate fi puțin mai dură decât o rolă de masaj facial. Rola de masaj cu mâner este potrivită pentru coapse, la multe modele mânerul poate fi îndepărtat.

Role de masaj - materialul potrivit

Rolele de masaj din lemn sunt modelate și ideale pentru toți cei care apreciază suprafața plăcută a materialului natural. Mulți utilizatori preferă rolele din spumă tare. Acestea sunt disponibile în diferite grade de duritate, astfel încât chiar și persoanele sensibile la presiune le pot folosi în mod regulat. Spuma rigidă de înaltă calitate este rezistentă la îmbătrânire și, prin urmare, își păstrează forma pentru o perioadă lungă de timp. Rolele de masaj pentru spate sunt disponibile în culori la modă, vă puteți alege culoarea preferată sau puteți comanda un dispozitiv practic care să se potrivească cu hainele dvs. sport.

Rolele fasciale și succesul lor

Acest nume al rolei de masaj sugerează multe despre proprietățile sale. Datorită capacității lor de a elibera fascia blocată, rolele au devenit un succes în vânzări în urmă cu câțiva ani. Fascia este țesutul fibros de susținere care străbate întregul corp. Prea puțină mișcare, vârsta și, uneori, o dietă nesănătoasă au un efect negativ asupra fasciei. Rezultatul este o durere care variază de la ușoară la cea tăioasă în zonele afectate. Rolele fasciale slăbesc ușor aderențele și stimulează circulația sângelui. Acest lucru reduce durerea într-un mod natural.

Eliberarea tensiunii și a blocajelor cu ajutorul unei role de masaj

Un alt domeniu de aplicare este reprezentat de zonele musculare mari și mici. Aici se manifestă dublul efect al rolei pe spate: întinde mușchii și stimulează circulația sângelui. Căldura profundă rezultată este apoi aplicată pe mușchi, începând un ciclu pozitiv. Exercițiul durează doar câteva minute, iar efectul va apărea odată cu utilizarea regulată.

Profitați acum de acest accesoriu practic de fitness. Atunci când cumpărați o rolă de masaj, puteți vedea cu ochii voștri avantajele sale. Videoclipurile instructive vă arată calea către o viață mai confortabilă, fără probleme musculare și fără dureri de spate.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe