Boxe fără fir

difuzor fără fir

Doriți să vă îmbunătățiți sistemul muzical de acasă cu o boxă fără fir sau să vă conectați smartphone-ul sau playerul MP3 la acesta? Răsfoiți o selecție largă pentru a satisface toate cerințele. Dar ce este important în difuzoare și ce caracteristici disting diferitele modele? Acest articol vă va oferi sfaturi utile pentru a vă ajuta atunci când cumpărați boxe fără fir.

Difuzoare fără fir - ce au ele atât de special?

După cum sugerează și numele, modelele fără fir cu Bluetooth sau WLAN se pot lipsi de un cablu. Mulți consideră acest lucru enervant și, de asemenea, reduce impactul. Difuzoarele fără cabluri oferă o flexibilitate ridicată și o ordine mai mare. Există, de asemenea, un sunet foarte bun și bogat. Cutia muzicală modernă cu Bluetooth este foarte populară datorită mobilității sale. Îl puteți instala oriunde doriți, acasă sau în deplasare, de exemplu în grădină, în parc sau pe plajă. Îl puteți utiliza pentru a conecta toate dispozitivele cu Bluetooth care au intrări diferite, cum ar fi un cinel sau o sonerie:

 • Smartphone

 • MP3 player

 • Tabletă

 • Laptop

 • Computer de birou

 • Televiziune

 • Sistem stereo

Cutia Bluetooth este ușor de conectat dacă dispozitivul media, cum ar fi un telefon mobil, are un modul Bluetooth și nu are nevoie de o sursă de alimentare, deoarece are de obicei o baterie reîncărcabilă. Greutatea variază între 200 de grame și un kilogram.

Care sunt diferitele tipuri de difuzoare fără fir și care sunt caracteristicile lor speciale?

Pe lângă calitatea sunetului, caracteristicile sunt, de asemenea, esențiale: multe difuzoare Bluetooth au o intrare AUX, care este utilă pentru conectarea dispozitivelor de redare analogice și permite transmiterea semnalului prin cablu. Cu modelele care au un microfon încorporat, puteți efectua apeluri cu mâinile libere. De asemenea, gestionarea apelurilor și controlul redării sunt posibile pe diverse dispozitive, cum ar fi boxa Bluetooth TRK-861. În funcție de modelul pe care îl alegeți, aceste boxe portabile de mici dimensiuni oferă numeroase caracteristici suplimentare, cum ar fi:

 • Funcția

 • Carcasă rezistentă la stropire, utilizare în exterior

 • Microfon integrat

 • Amplificare de bas comutabilă

 • Filtru trece-înalt și trece-jos reglabil

 • Port USB cu suport MP3, redare de muzică de pe suporturi de date, de ex. Stick USB sau MP3 player

 • Iluminat cu efect LED controlat de muzică

Cumpărați difuzoare fără fir - care dintre ele să alegeți?

Electronic. star este piața dumneavoastră online dedicată. Gama de produse este extinsă. Aruncați o privire asupra produselor și lăsați-vă inspirați de varietatea și caracteristicile lor. Pentru utilizarea mobilă, ar trebui să vă așteptați la o durată de viață a bateriei de câteva ore, așa cum este cazul radioului Blaster DAB, de exemplu. Dacă utilizați boxa în principal în deplasare, cel mai bine este să alegeți o unitate mică și ușoară, eventual cu o carcasă rezistentă la stropire. Dacă doriți să îl utilizați ca dispozitiv hands-free, este util un microfon.

FAQ

Ce sunt boxele fără fir?

Dețineți un sistem stereo modern și căutați difuzoare adecvate sau doriți să vă conectați în mod flexibil telefonul mobil sau alt dispozitiv la acesta? Atunci ar trebui să cumpărați boxe Bluetooth moderne. Permit conexiune fără fir. Acestea primesc comenzi și semnale prin Bluetooth. Se stabilește o conexiune între unități.

Care sunt avantajele unei boxe fără fir?

Puteți conecta boxa fără fir Bluetooth la o varietate de dispozitive. Se caracterizează prin confort, flexibilitate și mobilitate mari. Puteți conecta rapid și ușor dispozitivele compatibile cu Bluetooth la difuzor și puteți asculta muzică oriunde acasă sau în deplasare.

Ce sunt boxele fără fir?

Deoarece difuzoarele Bluetooth nu au nevoie de cabluri, acestea sunt potrivite în special pentru utilizarea mobilă. Multe cutii portabile sunt atât de mici încât le puteți transporta în orice geantă. Transmiterea se face prin intermediul standardului Bluetooth, care este acceptat de aproape toate smartphone-urile din prezent, precum și de multe alte dispozitive mobile.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe