Bare tractiuni

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Bare tractiuni"
Se filtrează și sortare
Bare tractiuni

Găsiți bara potrivită

Încrucișările cu bară sunt provocatoare și, alături de flotări, se numără printre cele mai eficiente exerciții în antrenamentul de forță. Numai din acest motiv, merită să exersați curbele în mod regulat. Dacă doriți să vedeți rezultate rapide, dar nu puteți merge la sala de sport în fiecare zi, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a vă face propria bară pentru tracțiuni pentru uz casnic.

Dar care bara pentru tracțiuni este cea potrivită? Deși nu există un răspuns universal, vom descrie mai jos diferitele modele și caracteristici și sperăm să vă ușurăm căutarea barei de trapez potrivite.

Cumpărarea unei bare pentru tracțiuni: ce să luați în considerare?

Există multe tipuri diferite de bare pentru tracțiuni. Alegerea este mare, există bare pentru tracțiuni montate pe perete, pe tavan, pe tocul ușii, bare de trapez cu diferite opțiuni de prindere sau greutăți maxime, bare pentru tracțiuni în diferite dimensiuni sau materiale. Prin urmare, este recomandabil să vă analizați cu atenție cerințele dvs. pentru o bară înainte de a cumpăra și, de asemenea, să verificați dacă bara aleasă îndeplinește cu adevărat cerințele.

De exemplu, dacă nu dispuneți de prea mult spațiu pe perete, ați putea fi interesat de o bară pentru tracțiuni montată pe tavan. Dacă ești adeptul unui design șic, ar trebui să cauți baruri trapezoidale extravagante, pentru că există câteva adevărate bijuterii care se potrivesc cu siguranță oricărui interior. De asemenea, este logic să alegeți barele pentru tracțiuni în funcție de capacitățile de extensie ale acestora. Foarte practice sunt, de exemplu, unele bare pentru tracțiuni de perete sau de tavan pe care pot fi atașate alte echipamente de antrenament, cum ar fi un sistem de greutăți suspendate sau un sac de box.

Care sunt diferențele dintre bare pentru tracțiuni?

Aproape nicio bară pentru tracțiuni nu este la fel cu alta, iar acesta este un lucru bun, deoarece diferitele opțiuni de fixare și de prindere sunt cele care fac ca antrenamentul la bară să fie atât de eficient. Cele mai frecvent utilizate bare pentru tracțiuni în case sunt cele de perete, de tavan sau de ușă. Bara pentru ușă poate fi atașată cu ușurință la ușă fără a fi nevoie de găurire, prin prinderea acesteia în cadrul ușii. Bara este fixată pe cadrul ușii prin înșurubare și presare, ceea ce permite instalarea fără găurire și înșurubare.

Cu toate acestea, trebuie spus că, în cazul acestei variante, capacitatea de încărcare și variabilitatea aderenței sunt mai mici. Barele de perete sunt diferite: sunt puțin mai dificil de instalat, dar sunt cel mai sigur și mai eficient tip de barieră. De ce? Aceste bare pentru tracțiuni oferă adesea o varietate de variante de prindere, permițând astfel un antrenament mult mai variat decât barele din ușă. Nu în ultimul rând, trebuie menționată montarea pe tavan.

După cum sugerează și numele, trapezul este montat în tavan. Această variantă este similară în multe privințe cu bara pentru tracțiune de perete. În cazul în care bara pentru tracțiuni de tavan este instalată corect, aceasta este suficient de stabilă și durabilă. Cu toate acestea, are un avantaj față de bara de perete: economisește spațiu și poate fi montat în mijlocul camerei. Acest lucru are un mare avantaj: antrenamentul poate fi completat cu exerciții suplimentare, cum ar fi tragerile de genunchi pentru a întări mușchii abdominali.

Care sunt opțiunile de prindere pe bară?

Tehnica de prindere pentru îndoituri și tracțiuni este la fel de variată ca și ansamblul. În mod clasic, există patru variante de aderență: aderență îngustă și largă, aderență inferioară și superioară. În funcție de tipul de prindere, antrenamentul poate fi variat și pot fi implicați diferiți mușchi. Prinderea îngustă antrenează în principal mușchii pectorali, latissimus și biceps. Prinderea largă vizează mușchii spatelui. Pentru mai multe informații despre diferitele tipuri de prindere, consultați ghidul nostru de exerciții la trapez.

Cum trebuie să fixez bara?

Instalarea barei depinde în primul rând de bară. După cum s-a descris mai sus, modelele diferă nu numai prin funcțiile lor, ci și prin atașamentul lor. Cu toate acestea, este important ca toate capcanele să fie fixate corespunzător, în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Pe lângă instalarea în sine, ar trebui să acordați atenție și directivelor de siguranță, cum ar fi greutatea maximă. Mai ales dacă folosiți greutăți suplimentare sub formă de veste sau centuri cu greutăți. Sfatul nostru: Invitați o a doua persoană la prima sesiune de formare pentru a vă observa activitatea și a verifica dacă totul este în regulă.

Ce exerciții sunt similare cu crunches și care sunt variațiile lor?

Push-up-urile fac parte, de obicei, dintr-un antrenament pentru partea superioară a corpului. Acest lucru înseamnă că atenția se concentrează de obicei asupra brațelor, pieptului și spatelui. Cu toate acestea, swing-ul clasic poate fi ușor modificat prin schimbarea tehnicii de prindere și, în funcție de aceasta, pot fi implicați mușchi suplimentari sau diferiți. De exemplu, un leagăn îngust cu mâna subțire pune o sarcină suplimentară pe biceps. Cu cât este mai largă aderența, cu atât mai mult se angajează mușchiul mare al spatelui.

Dacă apoi se adaugă picioarele, de exemplu prin extensia picioarelor drepte sau îndoite, se activează și mușchii abdominali. Atârnatul pe bara pentru tracțiuni este, de asemenea, un exercițiu popular. Spre deosebire de exercițiile descrise mai sus, este folosit mai puțin pentru dezvoltarea musculară și mai mult pentru mobilitate și prevenirea sănătății. Suspendarea zilnică pe bară eliberează tensiunea și blocajele de la nivelul coloanei vertebrale, întărește forța de prindere și deschide articulațiile umerilor.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe