Accesorii birou

Alege
Filtrează după
27 Rezultate pentru "Accesorii birou"
Se filtrează și sortare
Accesorii birou

Cumpărarea de mobilier de birou online

Mulți oameni stau în fața unui computer timp de mai multe ore pe zi. Pentru ca munca să rămână concentrată și productivă, echipamentele de birou trebuie să fie bine planificate. Mobilierul de birou potrivit și echipamentele practice de birou, cum ar fi un organizator de birou cu ajutorul căruia puteți da un loc fix instrumentelor dvs., simplifică foarte mult munca și o face mai plăcută și mai confortabilă. Dar ce este important și care sunt caracteristicile produselor de calitate atunci când doriți să cumpărați mobilier de birou nou?

Acordați atenție mobilierului de birou de calitate și echipamentelor practice de birou

Există multe lucruri care vă pot ajuta să vă simțiți mai confortabil în fața calculatorului și să vă bucurați mai mult de munca dumneavoastră. Acest lucru vă permite să creșteți eficiența, îmbunătățind în același timp motivația. Ergonomia este importantă la locul de muncă pentru a preveni problemele de sănătate. O alegere bună este o masă cu înălțime reglabilă. Șederea prelungită încordează mușchii spatelui, ai umerilor și ai gâtului. Prin adaptarea la mărimea corpului dumneavoastră, veți evita postura proastă și disconfortul, cum ar fi:

 • Tensiune
 • Dureri de spate

Datorită mesei reglabile în înălțime, puteți alterna între a sta în picioare și a sta jos, după cum doriți. Acesta din urmă are un efect benefic asupra circulației și fluxului sanguin. Mecanismul cu manivelă vă permite să alegeți înălțimi diferite. O caracteristică specială a oneConcept Multidesk nu este doar înălțimea reglabilă, ci și lățimea.

Funcțiile mobilierului de birou

 • Eleganța simplă și atemporală a meselor
 • Mecanism necomplicat datorită manivelei manuale pentru reglarea înălțimii mesei, posibilitatea de a lucra stând jos sau în picioare
 • Mânerul este pliabil și dispare sub blatul mesei
 • Reglabilă
 • Rezistență ridicată
 • Picioare reglabile ca înălțime pentru a compensa podelele inegale

Cu Multidesk Comfort, blatul mesei se deplasează în jos sau în sus prin simpla apăsare a unui buton, datorită controlului electric. Puteți salva diferite setări. Un cronometru vă reamintește când trebuie să vă schimbați poziția de lucru.

Echipamente practice de birou

Echipamentul de birou potrivit permite o muncă structurată. În magazinul online veți găsi o varietate de produse care vă vor face munca mai ușoară și mai plăcută la birou sau acasă. Printre acestea se numără:

 • Tavă sau cutie de depozitare ca organizator de birou
 • Suport pentru stilou de birou
 • Suport de monitor cu înălțime reglabilă, răcire datorită modelului de găuri
 • Tavă de cabluri sau coș de sârmă pentru șine de priză

Datorită spațiului de depozitare, veți păstra totul bine ordonat. Suportul pentru monitor optimizează poziția ergonomică a scaunului și creează spațiu pe birou. În ceea ce privește suportul, cu ajutorul căruia puteți reduce sau preveni durerile de gât și de spate datorită înălțimii sale ergonomice, distanța dintre ecran trebuie să fie de aproximativ 70 cm.

Cumpărarea de mobilier de birou - de ce aveți nevoie?

Niciun birou nu ar trebui să fie lipsit de un birou cu înălțime reglabilă. Accesoriile creează condiții bune de lucru. În ceea ce privește echipamentele, decideți cum doriți să vă organizați cel mai bine locul de muncă. Mijloacele de depozitare sunt esențiale. Acest lucru și multe altele sporesc eficiența și productivitatea. De asemenea, puteți crea spațiu de depozitare cu rafturi și dulapuri. Cumpărați online mobilă și mobilier la prețuri mici

Întrebări frecvente despre mobilierul de birou

De ce ar trebui ca masa să fie reglabilă în înălțime?

În plus față de scaunul de birou, biroul este, de asemenea, foarte important pentru munca sedentară. În cazul în care postul de lucru este reglabil în înălțime, fie prin manivelă, fie electric, îl puteți regla la înălțimea dumneavoastră și puteți sta mai drept și mai ușor pentru spate. Pentru o schimbare, puteți, de asemenea, să lucrați în picioare pentru a stimula circulația și a promova fluxul sanguin.

Ce echipamente de birou sunt bune?

Sunt disponibile accesorii adecvate pentru fiecare cerință pentru a permite o muncă eficientă, cum ar fi o zonă de depozitare, un suport pentru pixuri sau un suport pentru monitor. Cu ajutorul organizatorului puteți sorta totul într-un loc fix.

Care sunt avantajele unui suport de monitor?

Suportul pentru monitor optimizează ședința ergonomică și creează spațiu pe masă.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe