Capace WC

Alege
Filtrează după
13 Rezultate pentru "Capace WC"
Se filtrează și sortare
Capace WC

Capacul de toaletă - trebuie să fie confortabil și elegant

Un scaun de toaletă este o necesitate: dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm ""primul cel mai bun"" atunci când alegem unul. Există diferențe, deoarece există multe alte variante în afară de clasicul capac de toaletă din plastic alb - unele dintre ele cu extra și caracteristici cu adevărat practice.

Tipuri și materiale de scaun de toaletă

Funcția sa rămâne aceeași, indiferent de materialul ales: capacul de toaletă vă împiedică să vă așezați pe placa de ceramică rece și incomodă a unei toalete adevărate și, de asemenea, previne răspândirea bacteriilor și oferă o zonă de ședere mai mare decât toaleta în sine. În plus, trapele sunt proiectate astfel încât nici măcar agenții de curățare puternici nu le vor deteriora - la urma urmei, baia și toaleta trebuie să fie întotdeauna curate și igienice.

Principala caracteristică distinctivă a unui capac de toaletă este materialul din care este fabricat. Materialul nu este esențial doar pentru aspect, ci și pentru durabilitate și senzație pe piele. Modelele clasice ieftine sunt fabricate din plastic, în principal din polipropilenă. Acestea sunt rezistente la zgârieturi, sunt ieftine și nu reprezintă niciodată o soluție proastă.

Puteți cumpăra, de asemenea, capace de toaletă fabricate din termosistem. Acestea sunt extrem de robuste și se simt ca sticla, dar sunt, desigur, incasabile. Învelișurile din termosistem sunt rezistente la zgârieturi și la impact, precum și la agenți de curățare agresivi. Cei cărora le place un aspect mai natural pot lua în considerare scaunele din MDF sau lemn. Acestea radiază un aspect natural și se simt mai cald pe piele. Cu toate acestea, în special în cazul lemnului, instrucțiunile de îngrijire și curățare ale producătorului trebuie urmate fără întârziere.

Puțin mai pline de farmec sunt scaunele de toaletă fabricate din acril sau polirăsină. De obicei, acrilicul înconjoară miezul din MDF. Cu toate acestea, spre deosebire de țesăturile din lemn, acrilicul poate fi imprimat - astfel încât producătorul își poate decora capacul cu un motiv elegant. Modelele din polirășină au avantajul că în ele pot fi inserate forme și obiecte mici - de exemplu, cochilii.

Acestea sunt caracteristicile pe care ar trebui să le căutați atunci când cumpărați un capac de toaletă

Culoarea și designul ar trebui, desigur, să se potrivească gustului dumneavoastră și aspectului băii. Un capac de toaletă cu coborâre automată este foarte practic, deoarece capacul se coboară întotdeauna încet și automat - astfel încât nu se deschide cu zgomot. Acest lucru valorează mult, cel puțin într-o gospodărie cu copii mici. De asemenea, dimensiunile capacului de toaletă nu sunt standardizate, așa că trebuie să vă asigurați că acesta se potrivește pe capacul de toaletă și că nimic nu iese în afară sau nu este prea scurt. Cu toate acestea, cele mai multe trape au dimensiuni de aproximativ 35 x 41 până la 38 x 48 cm. Unele modele speciale au, de asemenea, o funcție integrată de spălare cu racordare la apă, o funcție de încălzire sau, de exemplu, iluminare cu LED-uri pentru a merge la toaletă pe timp de noapte.

FAQ

Ce capac de toaletă să cumpărați pentru baia de oaspeți?

Un capac de toaletă cu închidere silențioasă este o alegere bună pentru baia de oaspeți, deoarece oaspeții dvs. uneori nu acordă la fel de multă atenție capacului ca și dvs. În plus, uneori se recomandă un model ieftin pentru baia de oaspeți.

Ce este un capac de toaletă clasic?

În mod clasic, astfel de capace au un aspect alb, fie mat sau lucios, care depinde și de material. Capacele moderne folosesc motive frumoase sau materiale speciale, cum ar fi lemnul. Cu toate acestea, necesită o manipulare atentă în timpul curățării.

Cum să eliminați corect capacele vechi de toaletă?

Capacele de toaletă vechi sunt aruncate în coșul de gunoi rezidual. Cel mai bine este să le sigilăm într-o pungă ermetică. Dacă locuiți într-un apartament închiriat, îl puteți păstra, de asemenea, pentru a vă putea lua propriul capac și a pune la loc modelul proprietarului atunci când vă mutați.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe