Aparate de conservare în vid

Cumpărați un aspirator online la un preț redus

Gătiți des cu alimente proaspete și/sau aveți o grădină? Atunci merită să investiți într-un aspirator. Îl puteți folosi pentru a sigila ermetic o varietate de alimente în geanta dvs. Acestea rămân proaspete, au un termen de valabilitate mai lung și își pierd aroma mai încet. Chiar și ceaiul și cafeaua pot fi depozitate în siguranță. Cu toate acestea, există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când cumpărați și utilizați un aspirator.

Aceste aspiratoare s-au impus

Pentru o utilizare ocazională în casele particulare, un aparat de sudură cu vid portabil este o alegere bună. Acesta se potrivește în orice sertar și, practic, nu este nimic mai mult decât o pompă de vid. Îl conectați la o pungă specială cu o supapă și scoateți aerul. Cu toate acestea, deoarece nu este etanșă, conținutul poate fi păstrat doar câteva zile. Acest sistem este deosebit de interesant pentru aspirarea temporară a cărnii pentru o petrecere la grătar. Marinada este absorbită mai repede și nu emană mirosuri către celelalte elemente din frigider.

Nu doriți să folosiți buzunare cu supapă și doriți să păstrați alimentele proaspete și mai mult timp? Apoi, un aspirator cu fascicul clasic este o soluție mai interesantă. Este un dispozitiv plat, dar și destul de compact. Capătul deschis al sacului de folie se introduce în aspirator. Acum unitatea evacuează aerul. Punga este apoi închisă ermetic cu un element de încălzire.

Se recomandă modelele cu sudură dublă. Acest lucru face ca depozitarea sosurilor și a alimentelor umede să fie și mai sigură. Un aspirator cu grinzi păstrează prospețimea pentru o perioadă lungă de timp, dar necesită, de asemenea, o folie specială sau un sac de aspirare. Dacă doriți, puteți cumpăra un aparat de sudură în vid în set cu un aragaz sous-vide. Peștele, carnea și legumele sunt preparate într-o baie de apă cu vitamine. Aparatul de sudură în vid cu cameră este o versiune foarte puternică. Se introduc în camera de vid pungile de folie care conțin conținutul. Acest aspirator este prea mare pentru gospodăriile obișnuite. Aceasta își arată avantajul în gastronomie.

Funcțiile și opțiunile aspiratorului

Scopul aspirării este de a împiedica pătrunderea oxigenului și a bacteriilor. Aromele naturale și vitaminele sunt astfel păstrate mai mult timp. Puteți depozita pungile umplute în frigider și congelator pentru a economisi spațiu. Lipsa de oxigen elimină riscul de arsură de congelare. După cum am menționat deja, marinarea în vid este o altă funcție principală a acestor aparate. În zilele noastre, aburirea cărnii nu mai este o practică obișnuită doar printre pasionații de grătar.

Aparatul nu este neapărat utilizat în bucătărie. Bineînțeles, puteți împacheta toate obiectele ermetic și le puteți înveli în folie retractabilă. Acest lucru are sens în cazul bijuteriilor, al monedelor de valoare și al documentelor, printre altele.

Întrebări frecvente despre aspirator

Cât timp durează termenul de valabilitate al alimentelor ambalate în vid?

Pâine 1 săptămână, carne gătită 12 zile, brânză până la 2 săptămâni, fructe proaspete 22 de zile, cafea până la 1 an.

Cât de puternic trebuie să fie un aspirator?

Pentru a aspira rapid și în siguranță, aparatul trebuie să aibă o putere de cel puțin 110 W. Se recomandă o presiune de vid de 0,8 bar sau mai mare. Pentru unele sisteme, puterea pompei este reglabilă. Acest lucru este avantajos pentru alimentele moi și delicate.

Puteți sigila în vid folosind pungi de congelare?

Nein. Sacii de vid și foliile de vid au o structură de suprafață în formă de fagure de miere. Este rezistentă la rupere, rezistentă la temperatură și 100% etanșă la aer. Pungile de congelare disponibile în comerț nu au aceste caracteristici. Acestea formau bule atunci când aerul era pompat sau mai târziu.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe