Sisteme de karaoke complet

Alege
Filtrează după
34 Rezultate pentru "Sisteme de karaoke complet"
Se filtrează și sortare
Sisteme de karaoke complet

Let's sing a song! - karaoke si set complet de la Electronic Star

Karaoke nu reprezinta o activitate relaxanta doar in tara natala- Japonia! De la aparitia sa din anii 70, aceasta activitate s-a raspandit in intreaga Europa intr-un mod entuziasmatic.

Mai intai prin jocurile ,,SingStar'' sau ,, We Sing'', care sunt disponibile la consolele de jocuri cum ar fi Playstation, jocurile asiatice s-au instalat si in casele germanilor incet incet. Originea si principiul: denumirea de karaoke isi are originea in cuvantul japonez ,, kara'' si inseamna ,,gol'' , iar cuvantul scurt ,, oke'' inseamna,, orchestra''. Melodiile cantaretilor clasici, este redata de pe un CD, de pe sistemul de karaoke, exact ca un CD obisnuit, dar fara versuri, adica versiunea instrumentala. Pe ecran apar versurile pe care cel care sta in fata monitorului le poate vedea si canta. Desigur setul are inclus si un microfon.

Pentru o orientare mai buna, textul care trebuie cantat este colorat, iar deasupra cuvintelor care urmeaza se poate vedea o biluta. Acum urmati dumneavoastra! Cantati cat de tare puteti si dati glas hiturilor favorite. Majoritatea sistemelor de karaoke, s-au adaptat erei digitale si dispun de port USB, ceea ce inseamna ca pot fi redate melodii MP3 de pe stick-uri USB fara nici o problema. Producatorul de electronice va pune la dispozitie o gama larga de produse din care sa puteti alege : difuzoare, amplificatoare, sisteme de sunet si karaoke- in functie de nevoile dumneavoastra. Mai priviti o data- sistem de karaoke –de la E-star!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe