Benzi de alergat

Alege
Filtrează după
20 Rezultate pentru "Benzi de alergat"
Se filtrează și sortare
Benzi de alergat

Banda de alergare pentru casă - independentă de vreme și eficientă

Alergați indiferent de vreme și de întuneric? Nimic nu poate fi mai ușor. Cu propria bandă de alergare, puteți efectua antrenamente de anduranță practic în orice moment. Fără întreruperi - fără scuze - complet lipsit de griji și delicat pentru articulații, în confortul casei. De ce nu deteriorează articulațiile? Banda de alergare are, de obicei, o suprafață plană. În plus, există un sistem de amortizare flexibil, care este acum standard și care asigură o senzație moale de fiecare dată când alergi.

Multe modele sunt acum și pliabile și pot fi așezate cu ușurință sub canapea după un antrenament, ceea ce le conferă un avantaj imbatabil față de alte echipamente cardio. Programele (de antrenament) preinstalate permit ca antrenamentul pe banda de alergare să fie individual, personalizat și variat. Fiecare bandă de alergare oferă diferite niveluri de viteză și înclinare, astfel încât antrenamentul poate fi adaptat la nevoile fiecărui alergător.

Avantajele benzii de alergare

Beneficiile alergării în general și ale antrenamentului pe bandă în special sunt evidente. Alergarea a făcut parte din rutina noastră zilnică de exerciții fizice încă de la începutul omenirii și este destul de populară. Antrenamentul pe bandă de alergare nu face excepție. După o scurtă perioadă de evaluare, poate începe adevărata pregătire.

Spre deosebire de alergarea în aer liber, antrenamentul pe banda de alergare are diverse beneficii practice și de sănătate.

  • Alergați oricând, indiferent de vreme - Dimineața, înainte de serviciu, în timpul pauzei de prânz la birou sau seara, când copilul doarme. Uneori suntem hotărâți să alergăm, dar când soarele apune sau ne prinde o ploaie bruscă, motivația noastră scade. Oricine deține propria bandă de alergare se poate antrena în mod flexibil, fără a pierde timp, uscat și în siguranță. Oricând vă convine.

  • Îmbunătățiți-vă rezistența și viteza într-un mod controlat și măsurați-vă progresul - Cu toții avem un obiectiv de antrenament, fie că este vorba de o anumită distanță, de cel mai bun timp sau de o stare de bine generală. Parametrii tipici de antrenament, cum ar fi ritmul, înclinația și ritmul cardiac, contribuie la succesul antrenamentului pe banda de alergare și ar trebui să fie standardizați pe orice bandă de alergare bună și ar trebui să fie întotdeauna setați în mod conștient înainte de antrenament.

  • Alergare confortabilă fără alergii - Știm cum stă treaba. Oricât de plăcut ar fi să ieși la alergat primăvara sau vara, uneori poate fi o adevărată bătaie de cap. Atunci când în aer este polen, când temperatura este prea ridicată pentru o alergare ușoară sau când solul este prea umed de la ploaia din ziua precedentă, este adesea dificil să te bucuri din plin de o alergare. Alergarea la domiciliu este o alternativă mai plăcută și mai confortabilă.

  • Beneficiile pentru sănătatea alergării - Antrenamentul de alergare este benefic din mai multe puncte de vedere. Îmbunătățește condiția fizică, întărește mușchii - în special grupele musculare inferioare - și are un efect preventiv asupra durerilor de spate. Datorită amortizării, banda de alergare este mai blândă pentru articulații decât antrenamentul în aer liber.

Găsiți banda de alergare potrivită

Numeroasele modele diferite nu facilitează găsirea benzii de alergare potrivite. În funcție de nivelul de alergare și de obiectivul de antrenament, cerințele pentru o bandă de alergare fiabilă variază. Ce accesorii sau caracteristici tehnice ar trebui să aibă banda mea de alergare? Ar trebui să clarificați cu siguranță aceste întrebări înainte de a cumpăra. Știm cât de complicat și de complex poate fi un astfel de studiu, așa că suntem bucuroși să vă oferim recomandări și sfaturi:

  • Pentru începători - Pentru începători și pentru persoanele care se ocupă în principal de mersul pe jos sau de jogging ușor, care folosesc o bandă de alergare doar ocazional și singure, sunt potrivite modelele pentru începători ușor de utilizat și convenabile. Pentru acest grup de persoane, benzile de alergare cu o putere a motorului de până la 1,5 CP, cu aproximativ cinci programe de alergare, o viteză de 10 km/h și o suprafață de alergare de 120 cm lungime și 45 cm lățime sunt suficiente. Datorită gamei mai reduse de caracteristici - în comparație cu benzile de alergare premium - costurile sunt, de asemenea, semnificativ mai mici. O bandă de alergare foarte bună pentru începători poate fi găsită începând de la 400 €.

  • Pentru alergătorii pasionați - Cei care aleargă în mod regulat și intensiv au nevoie, de obicei, de un echipament semi-profesional și, prin urmare, ar trebui să ia în considerare o bandă de alergare din gama de prețuri medii. Vă recomandăm un motor mai puternic, cu până la 3 CP, aproximativ 15 programe de antrenament și un echipament de calitate cu spațiu de depozitare spațios, conectivitate USB și audio și/sau un suport pentru tabletă. Viteza maximă a acestor benzi de alergare ar trebui să fie de aproximativ 18 km/h. Pentru o alergare confortabilă și sigură, recomandăm o suprafață de cel puțin 50 cm lățime și 140 cm lungime. O sumă rezonabilă este de 800 de euro.

  • Pentru utilizatorii avansați - Benzile de alergare pentru profesioniști și utilizatori avansați ar trebui să aibă cea mai înaltă calitate și o varietate de caracteristici pentru utilizare intensivă. Prin urmare, recomandăm o putere a motorului de cel puțin 4 CP și o viteză de 20 km/h sau mai mare. Având în vedere ritmul ridicat al alergătorilor profesioniști în timpul alergărilor cu intervale sau progresive, lungimea pasului este, în mod logic, mai mare decât cea a alergătorilor mai puțin experimentați. Suprafața de alergare ar trebui să fie adaptată în acest sens și ar trebui să aibă cel puțin 150 cm lungime și 55 cm lățime. În antrenamentele avansate de alergare, înclinațiile sau alergările montane sunt o necesitate și, prin urmare, benzile de alergare profesionale ar trebui să permită întotdeauna o înclinare motorizată de 15 %. Nu în ultimul rând, pentru o utilizare intensă, căutați echipamente cu amortizoare care economisesc articulațiile și sunt flexibile. Benzile de alergare profesionale de înaltă calitate costă mai mult de 1.000 EUR.

Ce este important atunci când cumpăr o bandă de alergare și ce trebuie să iau în considerare?

Diferiți factori joacă un rol în efectuarea unui antrenament confortabil și concentrat pe banda de alergare. Pe lângă puterea motorului (HP), suprafața de alergare, amortizarea benzii de alergare, stabilitatea, ventilatorul și creșterea intensității prin caracteristici precum înclinarea sau o selecție mare de programe de antrenament, soluțiile de economisire a spațiului, cum ar fi benzile de alergare pliabile, sunt, de asemenea, argumente decisive atunci când vă decideți asupra unei achiziții. Cele mai importante criterii sunt enumerate în manualul benzii de alergare.

În plus, vă recomandăm glosarul nostru, care enumeră și explică toți termenii importanți legați de sport și antrenament.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe