Benzi de alergat

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Benzi de alergat"
Se filtrează și sortare

Benzi de alergat

Benzi de alergare

Ninge? Plouă? E ceață sau furtună afară? Sau este ... sala de gimnastică închisă? Nimic din toate acestea nu vă poate opri să vă puneți pantofii de alergare dimineața și să începeți ușor – asta doar dacă aveți banda de alergare potrivită acasă!

Alergarea și mersul pe jos sunt cele mai naturale mișcări umane. Mersul și alergarea periodică întăresc sistemul cardiovascular, întăresc oasele și, nu în ultimul rând, îmbunătățește imunitatea și ajută la pierderea în greutate. Și deși o dimineață în care alergați într-o pădure sau parc are efecte terapeutice incredibile, nu ne putem permite întotdeauna. Vremea, agitația vieții și, de asemenea, frica de rănire sunt motivele pentru care este bine să aveți o bandă de alergare. În plus, veți scăpa de scuze - și dacă nu puteți alerga afară, exercițiile vă vor aștepta înăuntru.

Alegerea unei benzi de alergare

În această categorie veți găsi două tipuri principale de benzi de alergare.

Pentru un antrenament comun, cele mai bune sunt benzile de alergare sport. Acestea ating viteze de până la 12 km / h și includ, de asemenea, mai multe setări pentru tipul de dificultate. La prima vedere, le puteți recunoaște prin faptul că au mânere mai sus. În plus față de un computer pentru setarea vitezei, dificultății și măsurării distanței parcurse și a caloriilor arse, aceste benzi de alergare pot include, de asemenea, monitoare de frecvență cardiacă. Și astfel încât să nu vă plictisiți de antrenament, stație multimedia care vă permite să vizionați seriale, să ascultați muzică sau cărți audio.

O opțiune interesantă este și programarea dificultății și înclinației, datorită căreia puteți pregătii un antrenament adaptat exact traseului ales. Descărcați una dintre traseele pregătite în prealabil, iar banda va ajusta totul pentru a simula condițiile pistei. Îți place competiția? Alergați împotriva a mii de alergători din întreaga lume pe același traseu.

Dacă doriți să vă mențineți în formă în timp ce pregătiți un raport, scrieți e-mailuri sau programați, atunci ar trebui să apelați la o bandă de alergare mai simplă. Aceste benzi de alergare sunt ușor de pliat și pot fi introduse sub masă, astfel permițându-vă să lucrați în spatele oricărei mese de lucru din picioare. Datorită vitezei maxime mai mici, a stabilității și a suprafeței speciale de alunecare, acestea contribuie la reducerea riscului de rănire. Construcția mai simplă și greutatea mai mică înseamnă că centura nu trebuie să ocupe spațiul din birou tot timpul. După ce vă terminați „antrenamentul”, pur și simplu îl așezați și îl puneți în dulap sau undeva pe lângă.

Nu aveți destul loc pentru o bandă de alergare?

Nu toată lumea are suficient spațiu pentru o banda de alergare acasă. Totuși, acest lucru nu vă poate împiedica să faceți exerciții! Dacă vă place să mergeți cu bicicleta, ministepers oferă o „alegere intermediară” între antrenamentul pe bicicletă și alergarea pe o bandă de alergare.

O altă opțiune sunt platformele vibratoare, care folosesc vibrații pentru a ajuta la întărirea mușchilor și la arderea grăsimilor. Doar câteva minute de exercițiu pe o placă cu vibrații pot fi comparate cu zeci de minute pe un aparat de fitness.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe