Oale fontă

Alege
Filtrează după
33 Rezultate pentru "Oale fontă"
Se filtrează și sortare

Oale fontă


Cuptor olandez

Odată cu primele raze de soare, mulți oameni se întorc în grădină. Cei pasionați de grătare vor fi foarte bucuroși. Pe lângă un grătar pe gaz sau pe cărbuni, cuptorul olandez extrem de rezistent la căldură oferă mai multe funcții. Se mai numește și oală olandeză, un produs de înaltă calitate. Îl puteți folosi pentru coacere, prăjire, fierbere pregătind mai multe feluri de mâncare, după nevoia dvs.

Cuptor olandez - ce trebuie să știți

Oala masivă, este fabricată din fontă și este considerată aproape indestructibilă datorită proprietăților excelente ale materialului și a manoperei de calitate. Puteți cumpăra un cuptor olandez din fontă și îl puteți folosi în mai multe moduri:

  • Grătar
  • Cuptor pentru coacere
  • Șemineu cu cuptor olandez
  • Soba, fără picioare

Aproape toate felurile de mâncare, cum ar fi supe, tocănițe, gulaș, carne de porc, fripturi, pâine, prăjituri, pot fi preparate în ea. Căldura se acumulează foarte bine în oală. Diferența fundamentală față de o sobă este contactul direct cu sursa de căldură, de exemplu cu cărbunele. Oala este formatî din:

  • Oală și capac
  • Picioare
  • Cu mâner

Picioarele vă permit să înălțați oala deasupra cărbunilor, oala fiind rezistentă la căldură sau o puteți atârnați deasupra șemineului cu ajutorul mânerului. Utilizarea sa este simplă: alimentele marinate sau condimentate cu puțină apă se pun în oală și apoi peste cărbunii aprinși. O caracteristică specială a capacului, care este de asemenea din fontă, este marginea care este trasă în afară. Puteți, de asemenea, să folosi ambele părți pentru gătit, partea de sus și cea de jos. Atâta timp cât doriți să fierbeți sau să coaceți în același timp. Marginea oalei împiedică pătrunderea cărbunelui în alimente. Mâncarea este pregătită cu delicatețe și precizie. Nu deschideți prea des capacul în timpul preparării.

Cumpărarea unei oale olandeze - diferite tipuri/modele

Descoperiți o gamă largă de oale de foc în magazinul online. Multe modele au picioare și un mâner pentru agățare. Dimensiunile variază, de exemplu:

  • 4 litri: două până la patru persoane
  • 5,7 litri: patru până la șase persoane
  • Cuptor olandez de 9 litri: zece sau mai multe persoane

Cuptorul olandez include mai multe produse: o oală cu mâner, o tigaie, o oală elegantă, o placă de copt, un suport pentru oală și un ridicător de capac. Acesta este de obicei inclus în de livrare. Cu el puteți ridica capacul.

Caracteristici - cum ar trebui să fie cuptorul olandez?

Oalele simple sunt potrivite pentru mâncăruri care necesită o temperatură ridicată, iar modelele oalelor adânci sunt potrivite pentru mâncăruri la temperaturi scăzute. Pe lângă diferitele dimensiuni, veți găsi în gama extinsă și o oală de foc potrivită pentru fiecare persoană. Ar trebui să fie cu sau fără suport pentru picioare? Acest lucru permite utilizarea în exterior și/sau în interior. Puteți agăța oala deasupra unei flăcări deschise folosind mânerul. În cazul în care capacul are și picioare, acesta poate fi așezat cu capul în jos pe cărbuni și folosit ca tigaie.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cuptor olandez

Oala de foc universală este robustă. Este fabricată din fontă și, pe lângă oală și capac, include de obicei picioare și un mâner. Oala robustă din fontă poate fi folosită pentru fierbere, înăbușire, coacere, prăjire, de exemplu pentru carne de porc, tocană, coaste, chilli con carne sau paste. Este înțelept să vă echipați cu accesorii practice. De aceea, puteți cumpăra un set de cuptoare olandeze.

Ce este special la materialul din fontă?

Datorită grosimii, căldura este reținută pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, puteți folosi oala pentru tocănițe. Fierul turnat absoarbe temperatura ambiantă foarte încet, dar o păstrează pentru o perioadă lungă de timp. Chiar dacă focul se stinge, oala va menține temperatura deja absorbită.

Din ce este făcută această oală de foc?

Oala de gătit din fontă solidă este compusă din oală și capac. Are piciorușe dedesubt, astfel o puteți pune direct pe cărbuni sau o puteți atârna deasupra focului cu ajutorul mânerului. Datorită curburii, cărbunele poate fi așezat și pe capac, creând astfel o încălzire inferioară și una superioară.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe