Radio cu bluetooth

Ascultare nelimitată cu radio Bluetooth

Bluetooth este un standard radio digital cu rază scurtă de acțiune. Acest lucru vă permite să redați conținut de pe internet direct pe un dispozitiv compatibil Bluetooth prin intermediul smartphone-ului. Dispozitivele Bluetooth sunt disponibile sub formă de căști, radiouri, aparate stereo sau boombox-uri portabile. În loc de suporturi audio voluminoase, cum ar fi CD-uri, casete sau discuri, puteți încărca pur și simplu conținutul cu ajutorul telefonului mobil și îl puteți reda cu ajutorul unui dispozitiv Bluetooth.

Cumpărați un radio cu Bluetooth într-o selecție mare de produse

În cele mai multe cazuri, un radio Bluetooth are, de asemenea, o caracteristică inovatoare. În locul vechii recepții terestre, DAB sau radioul digital funcționează prin intermediul unui semnal de pe internet. Acest lucru vă oferă o gamă mult mai largă de canale și vă puteți bucura întotdeauna de ele fără zgomot și fără pocnituri.

Radio de bucătărie cu Bluetooth

Radiourile noastre de bucătărie sunt mici și compacte, dar au totuși o calitate excelentă a sunetului. Unele modele sunt concepute pentru a fi montate sub un dulap de perete, dacă este necesar. Acest lucru înseamnă că nu ocupă spațiu prețios în bucătăriile mici și sunt extrem de discrete. În plus, radiourile de bucătărie sunt încapsulate împotriva pătrunderii umezelii. Vaporii de gătit nu pot deteriora aparatele electronice sensibile. Suprafețele sunt ușor de curățat și pot rezista la stropirea cu detergent.

Stereo cu Bluetooth

Sistemul stereo este piesa centrală pentru consumul de conținut media în camera de zi. Acesta poate fi asociat cu un televizor, astfel încât să fie disponibilă o calitate excelentă a sunetului pentru fiecare film. Prin împerecherea Bluetooth, vă puteți bucura de videoclipurile YouTube cu imagine și sunet. Sistemul stereo cu tehnologie Bluetooth este echipat și cu un radio digital. Acest lucru deschide o lume mare de posturi de radio digitale internaționale care au programul potrivit pentru fiecare gust.

Boombox cu Bluetooth

Un boombox este o versiune modernă a vechiului radio cu tranzistori. Boombox-ul este disponibil ca un dispozitiv mic și practic, până la dimensiuni spectaculoase, cu roți de transport integrate. Boxele de mici dimensiuni sunt tovarășii ideali pentru picnicuri sau pentru plajă. Boombox-ul mare transformă orice subsol sau parcare într-o zonă de petrecere. Boombox-ul are întotdeauna o baterie integrată care se încarcă prin intermediul unei chei USB. Acest lucru înseamnă că au la dispoziție muzică și conținut media nelimitat, oricând și oriunde.

Ce radio Bluetooth să cumpărați?

Radioul Bluetooth este sistemul muzical al momentului. Operarea ușoară și o selecție nelimitată de muzică, cărți audio și alte suporturi audio vă oferă o libertate maximă de alegere. Aceasta este completată de recepția radio digitală, care oferă o gamă de mii de posturi de radio. Radioul de bucătărie cu Bluetooth este ideal pentru bucătărie, baie sau balcon. Este extrem de compact, ușor de curățat și protejat împotriva pătrunderii umezelii. Sistemul stereo cu Bluetooth oferă o plăcere supremă de a asculta muzică fără limite de alegere în camera de zi. Boombox-ul Bluetooth deschide o întreagă lume a mediilor digitale în mișcare.

FAQ

Care este raza de acțiune a tehnologiei Bluetooth?

Raza de acțiune a semnalelor Bluetooth este limitată la câțiva metri.

Am nevoie întotdeauna de acces la internet pentru Bluetooth?

Dacă suportul media este încărcat în memoria integrată a smartphone-ului, acesta poate fi redat și direct prin radio Bluetooth. Prin urmare, nu este necesar accesul la internet.

Sunt periculoase razele Bluetooth?

Bluetooth nu se transmite cu ajutorul fasciculelor, ci cu ajutorul undelor radio. Acestea sunt complet inofensive. Acest lucru a fost dovedit științific.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe