Microfoane condensator

Alege
Filtrează după
30 Rezultate pentru "Microfoane condensator"
Se filtrează și sortare
Microfoane condensator

Microfoanele condensatoare ale mărcilor noastre Auna sau OneConcept sunt destinate utilizării profesionale atât în studiourile de acasă, cât și în cele profesionale, precum și pentru evenimentele video și alte evenimente de difuzare. Folosind un cablu USB, le puteți conecta cu ușurință la computer sau laptop, datorită principiului "plug and play", jocului "press and play" în limba engleză.

Cele mai mari avantaje tehnice ale microfoanelor noastre includ sunet premium și zgomot minim. Creați înregistrări de cea mai bună calitate, pregătite pentru mastering audio pentru producția de sunet, podcasting sau moderarea radioului. Aranjați-vă confortabil studioul cu  electronic star unde nu lipsește nici tehnologia de studio și tehnologia DJ.

De asemenea, puteți găsi microfoane condensatoare cu suport și trepied reglabile. În doar câteva secunde, puteți să aruncați și să pliați pur și simplu dispozitivul. Suprafața de nylon reduce vibrațiile acustice rezonante și posibilele sunete perturbatoare. Datorită designului robust, microfoanele sunt de asemenea armate pentru a fi utilizate în afara mediului normal - de exemplu, într-un autobuz sau hotel.

Aceste difuzoare puternice sunt potrivite în special pentru discoteci, petreceri private sau teatre. Combinată cu o putere echilibrată a sunetului și un design precis, este, de asemenea, un produs excelent pentru DJ-ii mobili. Alegeți una dintre componentele noastre durabile de viață lungă, care nu vă dezamăgesc nici când este folosit în mod regulat.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe