Mese de biliard

Alege
Filtrează după
16 Rezultate pentru "Mese de biliard"
Se filtrează și sortare
Mese de biliard

Cumpărați o masă de biliard de la Elektronic Star și petreceți-vă timpul liber în mod optim

Pâslă fină, bile lustruite și tacuri elegante: biliardul este un joc care fascinează oamenii de toate vârstele de secole și care se joacă la nivel profesionist în nenumărate cluburi și ligi. Dacă doriți să vă antrenați în liniște sau să jucați în mod regulat cu prietenii, vă puteți cumpăra propria masă de biliard. Mesele de biliard nu sunt disponibile doar în lungimile clasice de 7 și 8 picioare. De asemenea, versiunile pliabile, mesele 4 în 1 și mesele de dimensiuni mici oferă o distracție optimă la joc - chiar dacă nu aveți loc pentru o sală de biliard separată acasă.

Ce tipuri de biliard cunoaștem?

Există cel puțin șapte variante diferite ale jocului de biliard, pentru care există diferite seturi de reguli și acorduri individuale. Cea mai des jucată variantă este biliardul. Snookerul și biliardul carom sunt, de asemenea, considerate forme populare. Cu toate acestea, ultimele două tipuri de joc folosesc o masă diferită, de exemplu, masa de snooker este în mod tradițional mai mare, iar coșurile mai mici. Masa de biliard carom nu are coșuri, ci se joacă doar cu trei bile și un tac.

Cumpărarea unei mese de biliard de la Riley: calitate și versatilitate

Cei care joacă biliard în primul rând ca hobby pot juca biliard și snooker pe aceeași masă și nu au nevoie de două mese separate. Cu FS-6, Riley oferă o masă de biliard compactă și pliabilă pentru ambele variante de joc. Masa are o lungime de 6 picioare (aproximativ 183 cm) și se pliază plat atunci când nu este utilizată pentru a economisi spațiu. Pentru a face camera de hobby mai interesantă, sunt incluse și o placă de darts și o masă de tenis de masă atașabilă.

Masa de biliard FSPW-6 de la Riley este, de asemenea, pliabilă, dar tot de foarte bună calitate. În câțiva pași simpli, se transformă într-o masă stabilă de biliard și snooker. Tot de la Riley, masa de biliard ISD1055 de 6 picioare nu este pliabilă, dar poate fi transformată într-un birou sau masă. Marele avantaj al acestei variante: masa de biliard combină stabilitatea unui model tradițional cu flexibilitatea unei mese pliabile.

De asemenea, Riley aplică conceptul de multifuncționalitate la masa de biliard 4 în 1. Unsprezece jocuri pot fi jucate pe patru suprafețe diferite. Printre aceste jocuri se numără fotbalul de masă, tenisul de masă, bowlingul și, datorită ventilatorului electric, hocheiul pe aer comprimat.

Stabil și mare: biliard pur pe o masă de biliard de 7 sau 8 picioare

Dacă jucați biliard în mod regulat și dispuneți de mult spațiu, vă recomandăm o masă de biliard mare, independentă. Producătorul oneConcept oferă, de exemplu, modelul Brighton cu pânză roșie. Sfera interioară de întoarcere face ca aceasta să fie ușor de îndepărtat, iar furnirul din lemn de cireș conferă mesei un aspect elegant și de calitate. Modelul este disponibil alternativ cu pânză verde și furnir de nuc închis. Cu modelul Leeds, producătorul a pregătit o masă și mai mare. Masa de 8 picioare măsoară aproximativ 132 × 244 cm.

Pliabil sau nu? Masă de biliard mare sau mică? Care este modelul potrivit?

Ce masă de biliard este cea mai potrivită pentru fiecare scop depinde în principal de doi factori: ambițiile jucătorilor și spațiul disponibil. O masă pliabilă de 6 picioare este recomandată pentru copii și jocuri ocazionale. Avantajul versiunilor pliabile este că pot fi depozitate cu economie de spațiu. Cu toate acestea, dacă jucați biliard în mod regulat și doriți să vă dezvoltați în mod constant abilitățile, ar trebui să alegeți o masă solidă. Odată achiziționat, acesta oferă o suprafață de joc plană și stabilă și - datorită greutății proprii - o stabilitate ridicată. O alternativă este o masă fixă, care poate fi folosită ca masă de luat masa sau birou de scris. Dar aveți grijă. Dacă o băutură este răsturnată pe masă, aceasta poate deteriora pânza și, în cel mai rău caz, lemnul mesei de biliard.

Toate mesele de biliard oferite în magazinul online Elektronic Star sunt ideale pentru camerele de hobby și subsoluri - indiferent dacă masa de biliard va umple după-amiezele copiilor, va servi ca suprafață de competiție pentru oaspeții de la o petrecere sau va sprijini antrenamentul noilor jucători de biliard. Pentru jucătorii care doresc să își amenajeze prima sală de biliard, modelele mari de la Riley și oneConcept sunt cele mai potrivite. Mesele de biliard oferite sunt preasamblate și ușor de asamblat. Polieleul, bilele și accesoriile sunt de obicei incluse în livrare. Nimic nu stă în calea primului joc imediat după construcție!

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe