Grătare de grădină

Alege
Filtrează după
37 Rezultate pentru "Grătare de grădină"
Se filtrează și sortare
Grătare de grădină

Grătar pe cărbune

Grătarele pe cărbuni sunt populare pentru că oferă o experiență autentică de grătar. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să alegeți un produs atunci când cumpărați. Există diferite variante, de exemplu grătarele pentru cazane. Este un grătar pe cărbuni cu capac. Există multe alte modele. Dar cum diferă ele, care sunt cele mai potrivite și ce caracteristici au sens? Îl puteți citi aici.

Grătar cu cărbune - ce îl distinge și care sunt avantajele sale?

Adevărații profesioniști în materie de grătare aleg un grătar pe cărbuni. Puterea carbonaților creează un miros și un sunet distinctiv. Principiul este simplu: puneți mâncarea pe grătar peste cărbuni aprinși, pe care îi creați cu cărbuni sau brichete. Puteți încerca diferite tipuri de lemn și să variați mirosul în funcție de acestea. Există diferite dimensiuni și forme pentru a conferi grătarului caracteristicile corespunzătoare.

Diferite tipuri de grătare pe cărbuni

În magazinul online veți găsi, de exemplu, o gamă largă de grătare cu cărbuni în diferite modele:

  • Grătar cu ceaun

  • Grătar pentru afumat

  • Grătar ceramic

  • Grătar rotativ

  • Purcei la grătar

Atunci când grătarul este deschis, gătitul se face prin căldură directă. Grătarele Kugel, care sunt grătare cu cărbuni cu capac, sunt potrivite pentru gătit, afumat, copt și fiert datorită formei lor închise. Dacă vă place să frigeți bucăți mai groase de carne, acestea sunt la fel de potrivite, deoarece căldura rămâne în unitate. Circulația căldurii este optimă, iar preparatul este extrem de delicat. În cazul versiunilor închise, temperatura este reglată prin intermediul unor fante de ventilație.

Grătarul indirect, afumarea sau gătitul special pot fi realizate cu ajutorul unui grătar pentru afumare. În jurul alimentelor la grătar curge fum fierbinte.

Cumpărând un grătar cu cărbuni - care ar trebui să fie?

Grătarele cu cărbune adaugă o aromă de fum tipică alimentelor la grătar. Diferite modele oferă diferite opțiuni de preparare. În acest fel, puteți decide singur ce grătar este potrivit pentru dumneavoastră:

Cu grătarele pe cărbuni puteți face grătar și găti indirect. Puteți alege dintr-o varietate de materiale, cum ar fi ceramica sau oțelul inoxidabil. În primul caz, pot fi atinse temperaturi foarte ridicate. Grila din oțel inoxidabil este, de asemenea, extrem de durabilă și ușor de curățat.

Dacă vă plac metodele de preparare și aromele speciale, o afumătoare cu echipamente speciale de afumare, cum ar fi un grătar pentru afumarea pieptului de vită, este potrivită pentru dumneavoastră. Acest lucru vă permite să fumați într-un mod controlat și delicat. Fumul iese din afumătoare și intră în camera grătarului. Termometrul este un echipament standard în afumătoare. De asemenea, puteți vedea caracteristici speciale precum:

  • Zone generoase de grătar

  • Picioare foarte lungi pentru un grătar delicat la spate

  • Roți cu frâne

  • Furcă și cleme incluse

  • Husă împotriva ploii

Găsiți grătarul online care vi se potrivește cel mai bine. Luați în considerare, de asemenea, greutatea și dimensiunea suprafeței de grătar. Unele modele au atașată o placă de depozitare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cumpărând un grătar pe cărbuni - care ar trebui să fie?

Cel mai versatil grătar este grătarul cu ceainic, care are un capac. Acest lucru va accelera procesul de gătire. Grătarele cu ceainic sunt versatile și oferă multe opțiuni pentru prepararea unei game largi de preparate la grătar. Afumarea este, de asemenea, popular. Această formă de preparare este utilă, de exemplu, pentru coaste.

Din ce materiale sunt făcute grătarele?

Materialele populare sunt oțelul inoxidabil, aluminiul și ceramica. Oțelul inoxidabil și oțelul inoxidabil foarte ușor este ușor de curățat după grătar.

Care sunt criteriile importante pentru a cumpăra grătare cu cărbuni?

La ce voi folosi grătarul cu cărbuni, unde va fi amplasat și pentru câte persoane vreau să fac grătarul? Faceți grătar direct sau indirect? Acestea sunt întrebări importante la care trebuie să răspundeți înainte de a cumpăra. Puteți alege apoi grătarul care vi se potrivește cel mai bine.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe