Plite vitroceramice

Alege
Filtrează după
32 Rezultate pentru "Plite vitroceramice"
Se filtrează și sortare
Plite vitroceramice

Cumpărați o plită vitroceramică online - modele de înaltă calitate în modele atractive

Atunci când alegeți o plită pentru un aragaz sau vă decideți pentru o plită portabilă, este important modul în care aceasta poate fi operată. Dacă nu doriți să folosiți gazul, puteți cumpăra o plită vitroceramice și puteți prepara mesele electric. Plita Ceran este, de asemenea, potrivită pentru utilizarea mobilă în timpul multor activități în aer liber. Aici veți afla ce beneficii oferă Ceran și cum să alegeți plita vitroceramică potrivită.

Caracteristicile plitelor vitroceramice - iată ce se află în spatele soluției moderne de plită electrică

O plită vitroceramică este cunoscută și sub denumirea de plită ceramică. Este o combinație de sticlă și elemente policristaline. Schott - un renumit producător de plite vitroceramice - a obținut protecția juridică a numelui Ceran. În magazinul nostru online puteți comanda exclusiv plite ceramice de la producători precum Klarstein.

O plită ceramică cu o gamă largă de funcții puternice

Plitele vitroceramice sunt disponibile cu 2 până la 5 suprafețe. Plitele Duo au un format compact. Cu mai multe suprafețe de gătit, întregul design este de obicei pătrat și se potrivește perfect cu un aragaz electric clasic. Unele versiuni includ protecție împotriva supraîncălzirii și o funcție de oprire automată. Dacă plita se încinge prea tare, plita vitroceramică se va opri automat. Plitele vitroceramice mai mici au o putere de aproximativ 2.400 W. Există o plită vitroceramică cu o putere de până la 6.500 W. Există plite cu o putere medie de aproximativ 3.500 W. Puteți alege, de asemenea, o plită vitroceramică din sticlă cu control rotativ sau panou tactil. Datorită cronometrului încorporat în model, puteți să vă scutiți de deranjul de a seta separat ceasul.

Cumpărarea unei plăci de gătit ceramice - alegerea ideală

Căutați o soluție puternică, care poate încălzi 5 oale deodată? Un exemplu potrivit este o plită încorporată pentru o sobă de bucătărie. Dacă doriți doar să încălziți mâncarea în casa din grădină sau în camping, puteți alege un model duo. Versiunile cu un design foarte plat și drept sunt deosebit de ușor de curățat. Culorile neutre, cum ar fi negrul, sunt potrivite pentru orice bucătărie. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei plite ceramice neobișnuite, puteți cumpăra un model în alb sau argintiu.

Vizualizați colecția noastră excelentă de plite vitroceramice și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum se poate face distincția între Ceran și ceramica de sticlă?

Ceran este o sticlă ceramică de marcă proprie. Producătorul Schott se află în spatele acestuia. Marca este înregistrată, protejată și, prin urmare, nu poate fi utilizată pentru alte produse din sticlă vitroceramică.

Ce oale și tigăi pot fi folosite pentru a pregăti mâncarea pe o plită vitroceramică?

Spre deosebire de plitele cu inducție, pe o plită vitroceramică puteți folosi orice oală sau tigaie fără inducție disponibilă în comerț. Prin urmare, plitele vitroceramice sunt, de asemenea, o soluție și pentru modernizare.

Cum știți dacă plitele vitroceramice sunt încă fierbinți?

Atunci când plita este în funcțiune, sunt vizibile inele roșii sub suprafață. Modelele inovatoare arată când o astfel de plită nu este încă suficient de rece.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe