Veste cu greutăți

Alege
Filtrează după
18 Rezultate pentru "Veste cu greutăți"
Se filtrează și sortare
Veste cu greutăți

Veste cu greutăți - antrenament universal pentru întărirea forței și a rezistenței

Vestele cu greutăți pot susține în mod eficient diferite tipuri de antrenamente. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți condiția fizică și, în funcție de obiectivul antrenamentului, pentru a construi mușchi sau pentru a arde grăsimi și, în principiu, pentru a promova coordonarea. Diferitele dimensiuni și greutăți permit utilizarea individuală a vestei cu greutăți. Gama noastră include veste de greutate de diferite modele și cu diferite unități de greutate.

Încorporați vestele cu greutate în antrenamentul dvs

Vesta cu greutăți este potrivită, de exemplu, ca instrument de antrenament suplimentar în antrenamentele de anduranță, cum ar fi alergarea sau drumețiile. Greutatea suplimentară de pe corp ajută la arderea activă a grăsimilor și la întărirea mușchilor. Prin urmare, vesta cu greutăți poate fi utilizată nu numai pentru alergare, ci și pentru mișcările normale de zi cu zi. De asemenea, poate fi purtat, de exemplu, atunci când mergeți la cumpărături sau cu bicicleta. Este, de asemenea, un ajutor valoros în antrenamentul de forță. Cei cărora le place să se antreneze cu propria greutate pot înlocui cu ușurință performanța exercițiilor individuale cu o vestă cu greutăți.

De exemplu, flotările sau ghemuirile devin o provocare mai mare. Vesta cu greutăți poate fi folosită și pentru crossfit, o combinație de antrenament de rezistență și forță. Chiar și pentru cei care au deja anumite exerciții preferate, vestele cu greutăți oferă un impuls suplimentar în timpul antrenamentului. Indiferent de tipul de antrenament - atunci când se utilizează veste cu greutăți, postura corectă și executarea curată a exercițiilor este și mai importantă datorită greutății suplimentare. Astfel, poate fi util să începeți cu greutăți mici pentru a câștiga mai întâi încredere.

Utilizarea unei veste cu greutate - ce greutate ar trebui să folosesc?

Atunci când purtați veste cu greutăți, desigur, depinde întotdeauna de constituția individuală a corpului și de scopul antrenamentului. Sportivii experimentați, cu o experiență solidă în antrenamentul de forță, pot folosi o vestă de 30 kg, de exemplu. Pe de altă parte, dacă folosiți veste cu greutăți pentru prima dată sau dacă aveți probleme în estimarea greutății adecvate, ar trebui să alegeți veste cu greutăți mai ușoare sau reglabile. De exemplu, marca Capital Sports oferă modele care au o greutate de bază, dar greutăți detașabile. Acestea sunt ideale pentru a încerca diferite unități de greutate și pentru a varia sarcina și intensitatea antrenamentului în funcție de necesități.

În plus față de greutate, un alt factor este crucial - confortul. Vestele de încărcare trebuie să se potrivească și să se potrivească bine. Dacă, dimpotrivă, purtarea este destul de incomodă sau chiar restricționează libertatea de mișcare, modelul nu este potrivit pentru uz personal. Din nou, dacă nu sunteți sigur, cel mai bine este să începeți cu o greutate mai mică, cum ar fi o vestă cu greutăți de până la 10 kg, și apoi să o măriți dacă este necesar. Ulterior, se poate folosi și o vestă cu greutăți de 20 kg sau 30 kg.

Cumpărați vestele de greutate Capital Sports și optimizați individual antrenamentul dvs

Capital Sports oferă o gamă completă de veste de greutate moderne, confortabile și funcționale. Diferitele modele sau forme, dimensiuni, variante și unități de greutate oferă o gamă largă de opțiuni. Pentru utilizarea zilnică, pentru antrenamente de forță sau de rezistență, sau pentru o combinație a celor două - vestele de greutate Capital Sports sunt versatile. O gamă largă:

  • vesta cu greutate de 5 kg
  • vesta cu greutate de 10 kg
  • vesta cu greutate de 20 kg
  • vesta cu greutate de 30 kg

Oferta permite adaptarea individuală la nivelul de antrenament și la obiectivele de antrenament respective. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, vi se garantează întotdeauna o plată sigură, transport gratuit și o perioadă de returnare de 60 de zile.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe