Produse audio portabile

Alege
Filtrează după
32 Rezultate pentru "Produse audio portabile"
Se filtrează și sortare
Produse audio portabile

Produse audio portabile

Vă aducem un sunet de înaltă calitate oriunde aveți nevoie. În plus față de performanțele ridicate, dispozitivele audio portabile din magazinul nostru vor primi un design atrăgător. Boxele noastre marca Malone sau Vonyx vor deveni elementul central al sărbătorii de familie sau al evenimentelor muzicale. Alegeți dintr-o gamă largă de produse chiar azi, numai pe electroni-star.

Bateria reîncărcabilă puternică a boxelor mobile va dura ore întregi. Puteți să redați muzica preferată fără fir prin Bluetooth prin telefonul smartphone, tabletă sau computer. O altă opțiune este utilizarea unei intrări USB. Desigur, există și intrare AUX sau intrare pentru chitară. În magazinul nostru veți găsi și dispozitive audio karaoke cu microfoane fără fir.

Căutați o boxă activă compactă? Dispunem de dispozitive mobile cu mâner și roți pentru o mișcare convenabilă. Selectarea unei destinații de plasare nu este nici o problemă. Difuzoarele noastre sunt capabile să își asume curentul de funcționare din prize regulate, precum și baterii auto sau o baterie integrată.

Fiecare petrecere bună nu trebuie să piardă iluminarea corespunzătoare. Cumpărați difuzoare la un preț convenabil cu iluminare LED încorporată, ale cărei culori se modifică în funcție de ritmul redării muzicii. Petrecerea sau spectacolul dvs. se va schimba într-un show de lumină. Datorită sistemului audio din magazinul nostru, vă puteți pregăti experiențe de neuitat!

 
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe