Bio șeminee

Alege
Filtrează după
41 Rezultate pentru "Bio șeminee"
Se filtrează și sortare
Bio șeminee

Cumpărați un șemineu cu etanol online și bucurați-vă de un foc atmosferic în întuneric

Dacă sunteți în căutarea unui șemineu care oferă flexibilitate și nu necesită multă îngrijire, un șemineu cu etanol este o alegere bună. În magazinul online Electronic Star aveți posibilitatea de a cumpăra un șemineu cu etanol elegant și ușor de curățat. Aici veți afla ce criterii de selecție sunt importante atunci când cumpărați un astfel de șemineu modern.

Soba cu etanol - șemineu staționar fără reziduuri de funingine

Spre deosebire de șemineele convenționale, șemineele cu etanol nu lasă funingine. Prin urmare, acestea nu au o priză de fum. Bio etanolul este ars mai mult în stare lichidă. Ca și în cazul șemineelor convenționale, acest proces de ardere produce o flacără. Un șemineu adaugă o atmosferă deosebită mediului înconjurător și face ca locuința dumneavoastră să fie confortabilă. Ideal pentru a sta confortabil lângă foc în zilele reci de toamnă și iarnă. De asemenea, puteți folosi șemineul cu etanol în serile de vară, când vântul rece vă face să tremurați.

Șemineu pentru bioetanol - selecție mare de modele în Electronic Star Onlineshop

În colecția noastră elegantă de șeminee puteți cumpăra un șemineu cu etanol care poate fi amplasat liber pe podea. Oferim, de asemenea, un șemineu de masă cu etanol. Alegeți dintre modelele în formă de coloană, pătrate și linii drepte, un turn de foc modern sau o lampă modernă cu etanol. Producători renumiți, precum Blumfeldt, Klarstein și OneConcept, produc sobe cu etanol într-o varietate de materiale și modele moderne. Variantele cu design clasic sunt echipate cu o ușă în spatele căreia arde flacăra de etanol. Versiunile moderne au un cilindru de sticlă pătrat, rotund sau eliptic. Purist sau vintage: în magazinul nostru online veți găsi șeminee cu bioetanol într-o varietate de stiluri care să se potrivească cu designul dvs. interior.

Cumpărați șemineu cu etanol - un model atractiv pentru orice casă

Dacă aveți un spațiu limitat în camera de zi, nu înseamnă că trebuie să renunțați la ideea unui șemineu cu etanol. De exemplu, alegeți un șemineu de masă cu etanol compact sau optați pentru o coloană de șemineu subțire. Dacă doriți să primiți oaspeții într-o atmosferă plăcută, vă recomandăm să folosiți un set de lămpi cu etanol în hol. Modelul în stil rustic este așezat într-un cadru tradițional pentru șemineu și este deosebit de potrivit pentru decorațiuni de Crăciun. Dacă doriți să aveți aspectul unei sobe pe lemne, puteți alege un șemineu cu bioetanol care are un compartiment de depozitare separat pentru bușteni. Turnul de incendiu filigranat din metal prețios se potrivește cu interiorul magnific. Găsiți modelul dorit în oferta noastră și primiți-l la domiciliu!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot fi încălzite camerele cu un șemineu cu etanol?

Deoarece șemineele cu etanol produc flăcări, acestea radiază căldură în încăperi. Faptul că poate încălzi o cameră întreagă depinde de mărimea șemineului. În acest scop, vă recomandăm să folosiți un șemineu cu etanol mai mare (independent). De asemenea, este proiectat pentru cantități mai mari de etanol.

Sunt sigure șemineele cu bioetanol?

Etanolul este un lichid volatil care se aprinde. Prin urmare, riscul de incendiu este foarte puțin diferit de cel al unui șemineu cu lemne.

Cât de des trebuie să îmi ventilez șemineul cu etanol?

Puteți preveni supradozajul de dioxid de carbon în interior prin schimburi regulate de aer prin ventilație convențională.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe