Bete Nordic Walking

Alege
Filtrează după
39 Rezultate pentru "Bete Nordic Walking"
Se filtrează și sortare
Bete Nordic Walking

Cumpărați bețe nordic walking online de înaltă calitate și la un preț bun

Nordic Walking este un sport ușor până la moderat pentru toate vârstele, care susține metabolismul și sistemul cardiovascular. Caracteristica acestui sport de agrement este mișcarea cu mâinile, în care bețele de nordic walking joacă un rol important. În magazinul nostru online puteți cumpăra o gamă largă de bețe de nordic walking. Pentru ca bețele să vi se potrivească perfect, există mai multe criterii de care trebuie să țineți cont atunci când le alegeți. Aici veți afla ce este important atunci când cumpărați bețe pentru nordic walking și de ce este atât de important să alegeți perechea potrivită.

Bețele de nordic walking sunt esențiale

Nordic walking este considerat o formă de drumeție, dar, în comparație cu drumeția tradițională, este conceput mai mult pentru întărirea mușchilor. În acest fel, bețele au o funcție importantă. Sprijinindu-vă pe bețe pe sol, vă ușurați presiunea de pe articulații - în special pe șolduri și genunchi. Prin urmare, este esențial să alegeți perechea potrivită de bețe și să le manipulați corect.

Diferența dintre bețele de drumeție și bețele de nordic walking

Folosirea bețelor tradiționale pentru nordic walking nu este o idee bună. Bețele de nordic walking sunt concepute pentru mersul pe teren relativ plat. Pe de altă parte, bețele de drumeție sunt potrivite pentru diferențe de altitudine adesea foarte mari. De asemenea, luați în considerare faptul că există diferite tipuri de bețe de nordic walking. Care sunt acestea, veți afla la punctul următor.

Bețele de nordic walking - reglabile și fabricate din diferite materiale

Bețele pentru nordic walking sunt disponibile ca bețe fixe și în versiune telescopică. Avantajul acestei variante este că poate fi reglată individual pe înălțime. Un alt aspect important este reprezentat de dimensiunile bețelor de nordic walking. Lungimea și mânerul trebuie să fie adaptate în mod optim la anatomia corpului dumneavoastră. În plus, bastoanele sunt disponibile în materiale ușoare, cum ar fi carbonul și aluminiul, precum și într-un amestec de carbon și fibră de sticlă - așa-numitul compozit.

Sfaturi pentru cumpărarea bețelor de nordic walking

Dimensiunea bețelor de nordic walking depinde în principal de lungimea corpului dumneavoastră. Regula de bază este formula "înălțimea corpului în centimetri x 0,7". Dacă sunteți începător în nordic walking și doriți să obțineți o mică variație, puteți alege bețe telescopice. Un model fabricat din carbon este de obicei puțin mai scump, dar este considerat a fi foarte durabil. Cu ajutorul aluminiului alegeți un material ușor, cu un raport preț/performanță atractiv.

Bete Nordic Walking

De ce ai nevoie de bețe speciale pentru nordic walking?

Bețele servesc la eliberarea articulațiilor și la promovarea eficienței sportului. Spre deosebire de bețele de drumeție, acestea sunt concepute pentru terenuri relativ plane.

Ce material este considerat de înaltă calitate pentru bețelenordic walking?

Carbonul este deosebit de popular. Bețele au un design foarte nobil și rămân extrem de stabile chiar și în condiții de provocare mai mari.

Cât de lungi ar trebui să fie bețele de Nordic Walking?

Pentru a afla lungimea corectă, înmulțiți înălțimea cu 0,7.

Ce este important atunci când cumpărați bețe de nordic walking?

Atunci când alegeți, luați în considerare nu numai lungimea, materialul și designul, ci și confortul mânerului. Bucla de mână facilitează mișcarea tipică înainte și înapoi.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe