Încălzitoare pentru baie

Alege
Filtrează după
33 Rezultate pentru "Încălzitoare pentru baie"
Se filtrează și sortare

Încălzitoare pentru baie

Achiziționarea de radiatoare de baie online la prețuri avantajoase

Pentru mulți oameni, încălzirea băii este una dintre cele mai importante piese de echipament, alături de cadă, duș și bazin. Radiatoarele din baie sau de la duș oferă o căldură plăcută. Cu toate acestea, în zilele noastre, încălzitoarele de baie moderne nu sunt folosite doar pentru a încălzi camerele. Ca radiatoare pentru prosoape, acestea asigură că prosopul este cald în timpul uscării și se usucă din nou mai repede. Dacă doriți să cumpărați un radiator de baie, ar trebui să luați în considerare următoarele lucruri.

Radiatoarele de baie sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele

În multe apartamente și case, băile și dușurile sunt încăperi cu spațiu mic. Prin urmare, radiatoarele de perete plate, care nu ies prea mult în exteriorul camerei, sunt deosebit de populare. Aceste radiatoare economisesc spațiu și, în general, utilizează în mod optim suprafața disponibilă. Deoarece radiatoarele moderne cu panouri sau tuburi sunt disponibile în diferite dimensiuni, acestea sunt potrivite și pentru încăperi deosebit de mici.

Deoarece radiatoarele moderne au un design atemporal și sunt disponibile într-o varietate de culori, acestea se pot integra perfect în mediul înconjurător. Radiatorul adaugă un element de mobilier elegant și un aspect distinctiv unei băi de calitate.

Cum să utilizați un radiator montat pe perete în baie sau duș

Rolul principal al radiatoarelor de baie foarte plate de astăzi este de a încălzi baia sau dușul. Pentru încălzirea apei calde, radiatoarele pot fi conectate la radiatoare de apă caldă sau la o rețea de apă caldă sau de încălzire urbană. În funcție de model și echipament, sunt disponibile conexiuni centrale și laterale cu conexiuni de 1/2"" pentru montarea pe linie. Acest lucru vă oferă, de asemenea, flexibilitate atunci când modernizați un radiator de baie. De asemenea, puteți folosi radiatorul din baie sau din duș pentru a preîncălzi sau usca prosoapele. Dispunerea practică a tuburilor facilitează agățarea prosoapelor înainte de duș pentru a se încălzi sau după duș pentru a se usca.

Cumpărarea de radiatoare de baie - aceste puncte sunt deosebit de importante

Înainte de a alege un radiator din gama noastră, trebuie să știți dacă doriți un radiator modern cu panou sau un radiator tubular pentru baia dumneavoastră. Numeroase modele sunt atemporale, elegante și se potrivesc la o varietate de stiluri de amenajare. Dimensiunea radiatorului de baie joacă, de asemenea, un rol important și trebuie să fie adaptată la dimensiunea băii sau a dușului. Oferim radiatoare de baie în diferite dimensiuni. Dacă nu aveți prea mult spațiu pentru un suport de prosoape sau doriți să vă păstrați prosoapele preîncălzite, achiziționarea unui radiator de prosoape este ideală.

Întrebări frecvente despre radiatorul de baie

Radiatoarele de baie pentru băi și dușuri pot fi, de asemenea, acționate electric?

Radiatoarele noastre de baie și de prosoape pot fi conectate la radiatoare de apă caldă sau la o rețea de apă caldă sau de încălzire urbană.

Cum sunt conectate radiatoarele din baie?

Radiatoarele cu panou sau tubulare au racorduri centrale și laterale. Tipul de conexiune depinde de faptul dacă intrarea și ieșirea sunt instalate în perete sau în podea.

Unde este montată priza de aerisire a încălzitorului de baie?

Dopul de aerisire trebuie montat în diagonală față de încălzitor. Dacă racordul de apă caldă se află în dreapta jos, ar trebui să montați un dop de scurgere pentru radiatorul de baie în stânga sus.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe