Aparate de bere

Alege
Filtrează după
43 Rezultate pentru "Aparate de bere"
Se filtrează și sortare
Aparate de bere

Aparate de bere

Căutați un set de fabricarea berii la domiciliu? Doriți să avei propria bere pregătită acasă? Electronic-star vă oferă kituri complete. Dacă sunteți în căutarea unui cazan de fermentație din oțel inoxidabil, vă aflați la adresa corectă.

Un pasionat de preparare a berii ar trebui să aibă, de asemenea, un dispozitiv de dozare. Oferta noastra a avut grijă de aceast sortiment, astfel încât veți găsi aparate de înaltă atât pentru dozare cât și pentru răcire a berii. Știm foarte bine că berea proaspătă și rece are cel mai bun gust. Klarstein va avea grijă de confortul dumneavoastră.

Din oferta noastră ați putea fi, de asemenea, interesat de mixerele multifuncționale, care vă ajută să pregătiți întotdeauna băuturi amestecate. Aveți alcool de înaltă calitate la domiciliu, dar nu aveți unde să îl depozitați în condiții adecvate? Aruncați o privire la vitrinele și vinotecile noastre care vă vor păstra alcoolul sau vinul în cele mai bune condiții.

De calitatea înaltă a seturilor noastre de gătit la domiciliu se ocupă Klarstein. Blondă sau brună, obținută prin fermentarea drojdiei de sus sau de jos sau din grâu - datorită cazanelor noastre de pregătire a berii Klarstein, faceți berea preferată. Procesul de fabricare a berii este simplu și potrivt chiar și pentru un începător.