3 ani garanție 14 zile de retur

Accesorii de interior

Accesorii de interior

În oferta magazinului electronic-star veți găsi accesorii de acasă care nu sunt doar practice, ci și atractive. Căutați mobilier adecvat, cum ar fi scaune, fotolii sau cutii de bijuterii? La noi puteți să alegeți dintre stiluri diferite - de la retro la modern. De asemenea, subliniem calitatea înaltă a scaunelor și fotoliilor, astfel încât să vă puteți odihni, relaxa și simți confortabil după o zi obositoare.

Cunoașteți abțibildurile, care se lipesc pe perete? Când amenajați interiorul, puteți să vă inspirați și să reînviați camera pentru a fi de nerecunoscut! În plus, este un material, care nu dăunează sănătății, indiferent dacă este folosit într-o cameră pentru copii sau într-o cameră de zi. Întreținerea decorației (abțibildului) este foarte simplă – este suficient să o ștergeți cu o lavetă umedă.

Doriți  să aveți mereu la dispoziție informațiile despre starea meteo actuală? În acest caz, veți aprecia stațiile meteorologice , cu ajutorul cărora o sa obțineți mereu o prezentare generală a tuturor măsurătorilor meteo relevante, a avertismentelor și a previziunilor. Puteți, de asemenea, să vă monitorizați casa și proprietatea, indiferent unde vă aflați. Oferim camere de supraveghere controlate printr-o aplicație simplă de pe telefonul smartphone sau tabletă.

Doriți să separați deșeurile menajere? Sortarea gunoiului poate fi acum destul de ușoară și confortabilă. Coșurile noastre de gunoi cu mai multe părți de deșeuri sprijină reciclarea diferitelor deșeuri. Construcția lor este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are o bază din plastic, care nu distruge  podeaua. Încercați pe pielea voastră, că sortarea deșeurilor este o jucărie!

În sus