Gratare pe gaz

Alege
Filtrează după
23 Rezultate pentru "Gratare pe gaz"
Se filtrează și sortare
Gratare pe gaz

Cumpărarea unui grătar pe gaz

Fripturi, cârnați, pește și legume. Mâncarea la grătar pregătită pe un grătar pe gaz este gata într-un timp scurt și are un gust unic. Cu toate acestea, grătarele pe gaz au mult mai multe avantaje. În ghidul următor, veți afla ce caracterizează grătarele moderne pe gaz, ce modele diferite sunt disponibile și la ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați unul.

Grătar mic pe gaz pentru balcon sau bucătărie în aer liber

Producătorii oferă grătare pe gaz în multe modele și dimensiuni diferite. Dacă nu dispuneți de mult spațiu pe balcon, sunt potrivite grătarele de masă mai mici, cu butan sau propan. De asemenea, pe balcon poate fi amplasat un mic grătar pe gaz. Aceste grătare subțiri sunt echipate cu două sau trei arzătoare puternice. Rafturile sunt de obicei pliabile. Structura inferioară sub formă de dulap este realizată din oțel sau din oțel inoxidabil în cazul modelelor de înaltă calitate. În spatele ușii rotative există spațiu pentru o butelie de gaz mai mare.

Dacă aveți mult spațiu pe terasă sau în grădină, puteți folosi un grătar și un afumător combinat. Aceste grătare sunt folosite atât pentru gaz, cât și pentru cărbuni. Și mai exclusivistă pentru iubitorii de grătare pe gaz este bucătăria în aer liber. În aceste bucătării de grădină în mărime naturală puteți pregăti totul și, bineînțeles, puteți face grătar, coace și găti. Dacă vă place să faceți camping sau rareori grătarul pe balcon sau în grădină, un grătar modern de camping pe gaz este ideal. În ciuda dimensiunilor sale reduse, grătarul mic cu un singur arzător vă oferă plăcerea maximă de a găti la grătar.

Care sunt avantajele grătarelor cu gaz în comparație cu cele cu cărbuni?

Un grătar pe gaz are multe avantaje față de un grătar cu cărbuni. După ce ați pornit butelia de gaz, aprindeți arzătoarele cu aprindere piezoelectrică cu ajutorul butoanelor rotative. Arzătoarele ating temperatura dorită pentru prăjire sau grătar în doar o clipă. Temperatura este ușor de reglat cu ajutorul comenzilor rotative. Deoarece cărbunele nu este folosit la grătar, grătarele pe gaz sunt ușor de curățat și mai puțin afumate atunci când gătesc. După prăjire, controlul rotativ se oprește și nu este nevoie să aruncați cenușa fierbinte. Spre deosebire de grătarele cu cărbuni, grătarele pe gaz pot fi folosite, de obicei, pe balcoanele clădirilor de apartamente. Oricine dorește să folosească un grătar pe gaz pe balcon trebuie să respecte regulile casei. Este un mit că mâncarea prăjită pe un grătar cu cărbuni are un gust mai bun decât cea prăjită pe un grătar cu gaz.

Grătarul pe gaz trebuie să îndeplinească următoarele cerințe

Dacă doriți să cumpărați un grătar pe gaz, ar trebui să vă gândiți din timp la spațiu. Pentru grătarul pentru două, trei sau patru persoane, este potrivit un grătar de camping mic pe gaz sau un grătar cu gaz care este mic și are doar două sau trei arzătoare. Cu toate acestea, dacă grătarul este pasiunea dumneavoastră, ar trebui să cumpărați un grătar pe gaz cu care puteți găti, frige, coace și poate chiar afuma. Grătarele combinate mari sau bucătăriile confortabile în aer liber sunt ideale pentru acest lucru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât de fierbinți sunt grătarele cu gaz în timpul funcționării?

Arzătoarele grătarelor cu gaz ating temperaturi de 100 până la 300 °C într-un timp scurt.

Cât timp va dura conținutul unei butelii de gaz?

Consumul depinde de timpul de utilizare și de performanța arzătoarelor pe gaz. Dacă arzătoarele au o putere de 12 W, o butelie de gaz de 5 kg va dura aproximativ 5 ore și 30 de minute.

De câte arzătoare au nevoie grătarele pe gaz?

Acest lucru depinde de mărimea zonei de grătar. Grătarele combinate mari sunt echipate cu 4, 5 sau 6 arzătoare, care pot fi controlate individual.

Cum se curăță grătarele pe gaz?

Unitatea de grătar a grătarului pe gaz și grătarul sunt fabricate din oțel și oțel inoxidabil. De obicei, pentru curățare este nevoie doar de o perie moale, apă și un detergent de uz casnic.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe