Fierbator apa

Alege
Filtrează după
13 Rezultate pentru "Fierbator apa"
Se filtrează și sortare
Fierbator apa

Cum ar fi o bucătărie fără ceainic electric? Fierbătoarele noastre Klarstein vor economisi timp în prepararea băuturilor. Ceainicul nu trebuie să fie un aparat de bucătărie plictisitor. Aici veți găsi frumoasele ceainice retro, ceainice cu iluminare din spate, ceainice practice fără cablu și fierbătoare din oțel inoxidabil.

Fierbătoarele Klarstein sunt un ajutor deosebit atunci când pregătiți băuturi calde, cafea sau ceai. Multe fierbătoare din oțel inoxidabil au un termometru integrat care afișează temperatura reală a apei în timpul încălzirii. Setați temperatura apei cu ajutorul ceainicului nostru electric inteligent, în funcție de tipul băuturii pe care o pregătiți.

Designul modern și dimensiunile compacte fac aparatele noastre ideale pentru bucătărie. Dacă beți altfel de cafea înafară de cea solubilă, ar putea să vă încânte și cafetierele noastre. Căutați un espressor sau o cafetieră electrică? Din oferta noastră, și-a ales aparatul ideal nu doar un fan înrăit al cafelei.

Căutați noi aparate de bucătărie? Din oferta electronic-star, fiecare va alege un echipament electrocasnic nou. Oferim mixere, cafetiere, roboți de bucătărie și dozatoare de băuturi elegante. Aparatele noastre combină originalitatea și designul de înaltă calitate. Alegeți aparate noi pentru casa dvs chiar azi.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe