Bănci fitness

Alege
Filtrează după
25 Rezultate pentru "Bănci fitness"
Se filtrează și sortare
Bănci fitness

Antrenamentul de forță și antrenamentul de anduranță contemporan devin din ce în ce mai populare. Această combinație este posibilă datorită băncii de fitness reglabile, care este un echipament de bază al fiecărei săli de sport, iar dacă nu aveți spațiu suficient, poate fi amplasată și acasă, în varianta pliabilă.

Bancheta reglabilă pliabilă poate fi pliată atunci când nu este utilizată. Formarea este potrivită nu numai pentru tineri, ci poate fi făcută la orice vârstă. Diferitele modele, opțiunile disponibile și avantajele acestora sunt descrise mai jos.

Bănci reglabile - pentru diferite exerciții

Acest echipament de antrenament este alegerea ideală atunci când vine vorba de antrenamentul de forță sau de construirea mușchilor, de exemplu cu gantere cu una sau două mâini. Odată configurat, acesta poate fi folosit pentru a finaliza antrenamentele în voie. Acest lucru vă scutește de un drum la sala de sport și de taxele lunare.

Bancul de antrenament poate înlocui mai multe aparate sau le poate combina într-o singură stație. Mai presus de toate, presa de banc este unul dintre exercițiile de bază pe care nu ar trebui să le săriți. Datorită variabilității greutăților și a secvențelor de mișcare, este posibil să se antreneze întregul corp, dar și să se vizeze grupuri musculare individuale.

Beneficiile sunt multiple:

  • întărirea mușchilor și a aparatului de susținere
  • regenerarea grupelor musculare
  • antrenament pentru spate și brațe
  • prevenirea degradării musculare
  • construirea masei osoase
  • prevenirea problemelor de sănătate, cum ar fi prolapsul discului intervertebral

Antrenamentul de forță nu numai că întărește mușchii, dar stimulează și arderea grăsimilor.

Banca reglabilă înclinată sau dreaptă? Ce bancă de greutate reglabilă pentru a cumpăra?

Datorită spătarului reglabil, băncile înclinate vă permit să vă antrenați mușchii din diferite unghiuri, să vă întăriți abdomenul, spatele și întregul corp. Datorită poziției înclinate, sunt antrenate chiar și grupurile musculare mici, adesea neglijate. Programul de exerciții fizice va fi mai variat și mai eficient. Pe banca înclinată pot fi folosite atât gantere cu o mână, cât și cu două mâini.

Exercițiile tipice sunt:

  • bench press
  • presiuni
  • prescurtare

Dacă doriți să folosiți banca reglabilă înclinată împreună cu o halteră cu două mâini, va fi necesar un suport suplimentar pentru haltere. Alternativ, o bancă reglabilă cu gantere poate fi achiziționată direct. O bancă dreaptă, în care nu este posibilă ajustarea înclinației suprafeței de culcare, dimpotrivă, permite formarea anumitor părți musculare, de exemplu, a mușchilor pectorali.

Bancă reglabilă cu greutăți

Băncile de antrenament fără greutăți suplimentare pot fi utilizate doar într-o măsură foarte limitată. Băncile reglabile cu greutăți sunt potrivite pentru diverse exerciții, de exemplu, pentru bench press. Acestea au un design diferit. Modelele cu suport integrat pentru gantere cu două mâini sunt foarte populare. Acestea includ de obicei o bară de haltere.

Cu discurile de haltere potrivite, puteți începe imediat antrenamentul. Fără spațiul de depozitare pentru gantere, banca de antrenament este mai potrivită pentru gantere cu o singură mână. De asemenea, foarte util este setul de bancă reglabilă cu elemente precum ondulatorul de picioare, antrenorul de fluturi și modulul latissimus. Băncile reglabile pliabile nu numai că se pliază, așa cum sugerează și numele lor, dar adesea pot fi transformate chiar într-un scaun. Acest lucru vă permite să vă exercitați confortabil bicepsul în poziție așezată.

Cumpărați bancă reglabilă

Băncile reglabile sunt echipamentul de antrenament perfect pentru un antrenament de forță extins în mediul casnic, fie că este vorba de exerciții de presă pe bancă, flotări, ridicări de mâini sau flotări. Acestea sunt utilizate pentru construirea generală a mușchilor. Băncile drepte sunt echipamentul de bază ideal. Banca înclinată poate fi ajustată la unghiul adecvat necesar pentru exercițiu și, datorită spătarului reglabil individual, permite un antrenament mai extins și mai eficient. Dacă nu aveți prea mult spațiu, puteți cumpăra o bancă reglabilă pliabilă. Acesta poate fi pus deoparte atunci când nu este utilizat. Băncile cu greutăți reglabile sunt cu adevărat versatile.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe