Umidificatoare

Cumpărați un umidificator de aer

Nu numai astmaticii și persoanele care suferă de alergii suferă din cauza aerului interior prea uscat. Un umidificator asigură un climat interior sănătos. Fie că este vorba de sfera privată, de birou sau de locul de muncă, este important peste tot. Dar cum funcționează aceste dispozitive și care sunt diferențele dintre ele?

Umidificator de cameră - care sunt avantajele sale?

Mai ales în timpul sezonului de încălzire, aerul din camere este uscat. Acest lucru are un impact negativ asupra oamenilor, dar și asupra animalelor și plantelor. Soluția este de a cumpăra un umidificator de cameră. Acesta evacuează apa în aer într-un mod controlat. O umiditate mai ridicată îmbunătățește starea de bine, confortul și este benefică pentru sănătatea dumneavoastră. De exemplu, dispozitivul relaxează căile respiratorii. Umiditatea insuficientă, în mod ideal între 45 și 55 la sută, usucă membranele mucoase. Agenții patogeni pot pătrunde în corpul dumneavoastră aproape fără bariere. Aerul uscat crește riscul de infectare cu virusuri gripale. Climatul prea uscat al camerei promovează:

 • Tuse iritantă
 • Mâncărime a pielii
 • Durere de cap
 • Tulburări de somn

Umidificatoare pentru dormitor sau alte încăperi - diferite tipuri/tipuri

În magazinul online veți găsi diverse dispozitive care vă îmbunătățesc climatul casei, cum ar fi umidificatorul VapoAir Opal de la Klarstein, care umidifică aerul din cameră cu un atomizor în șapte trepte. Este potrivit pentru orice ocazie, deoarece puteți decide dacă doriți o ceață rece sau caldă. Când se atinge umiditatea setată, aparatul se oprește sau, invers, se pornește din nou. Datorită afișajului LED cu indicator digital de umiditate, aveți întotdeauna totul la vedere.

Un alt dispozitiv special pe care îl puteți cumpăra este umidificatorul Monaco, care creează o ceață fină de apă datorită tehnologiei cu ultrasunete și elimină praful, bacteriile și mucegaiul cu ajutorul unui filtru antibacterian. În acest fel, unitatea funcționează și ca un epurator de aer. Umidificarea reduce praful și, prin urmare, simptomele de alergie. De asemenea, ionizatorul ajută la combaterea mirosurilor neplăcute, cum ar fi fumul de țigară.

Umidificator - Caracteristici importante

Printre numeroasele funcții utile și caracteristici speciale se numără:

 • Diferite etape ale atomizorului
 • Modul automat
 • Modul de noapte
 • Mod cronometru
 • Difuzor de aromă
 • Afișaj cu ecran tactil
 • Telecomandă
 • Lumină de oprire automată atunci când rezervorul de apă este gol

Ce umidificator ar trebui să fie?

De asemenea, puteți utiliza funcția de încălzire pentru a crea o ceață caldă, dacă este necesar. Difuzorul de aromă adaugă parfum la ceața de apă. Operarea dispozitivului este simplă și convenabilă datorită ecranului tactil și a telecomenzii. Epuratoarele de aer sunt în același timp umidificatoare și purificatoare de aer. Unul dintre avantaje este că toate unitățile sunt foarte elegante și se potrivesc perfect în cameră. În funcție de dimensiunea rezervorului de apă, îl puteți utiliza în diferite încăperi. Producătorii oferă o recomandare cu privire la dimensiunea suficientă a unității.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt beneficiile unui umidificator?

Un nivel sănătos și echilibrat de hidratare previne uscarea mucoaselor, în special în timpul sezonului de încălzire, și susține apărarea organismului. Cu un aer interior bun, puteți respira profund și sănătos. Pulverizatoarele cu ultrasunete eficiente sunt potrivite pentru o funcționare continuă. Zgomotul de lucru este abia perceptibil.

Cum funcționează un umidificator?

Sunt utilizate pe scară largă atomizoarele care folosesc ultrasunete. Apa este pulverizată în picături mici. Acestea au un consum redus de energie. De exemplu, purificatoarele de aer filtrează și praful și polenul.

Ce caracteristici sunt utile?

Datorită nivelurilor diferite ale umidificatorului, puteți regla individual climatul camerei la valoarea dorită. Pentru unitățile automate, umiditatea poate fi reglată. Higrometrul integrat măsoară continuu valoarea și ajustează ieșirea. Ionizatorul comutabil transformă moleculele de oxigen în ioni negativi. Acest lucru face ca filtrarea să fie mai ușoară. Puteți controla dispozitivul de pe canapea cu ajutorul telecomenzii și puteți seta timpul de funcționare cu ajutorul temporizatorului.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe