Detectoare de metal

Alege
Filtrează după
19 Rezultate pentru "Detectoare de metal"
Se filtrează și sortare
Detectoare de metal

Achiziționarea de detectoare de metale online la prețuri avantajoase

Vânătoarea de comori este un hobby preferat de mulți oameni. Nu trebuie să lipsească un detector cu o sondă de căutare de calitate. Ar trebui să cumpărați un detector de metale de bună calitate, deoarece acesta va face ca vânătoarea de comori să aibă mai mult succes. Citiți mai departe pentru a afla ce distinge dispozitivele de înaltă calitate, ce anume sunt acestea și la ce le puteți folosi.

Sonda de metal - ce merită să știți

Poate cunoașteți vânătorii de comori de pe plajele Mării Baltice sau ale Mării Nordului, care caută obiecte ascunse cu ajutorul unui detector. Cu acest dispozitiv, puteți porni la o vânătoare de comori, căutând metale precum aurul, fierul sau bronzul, pentru a găsi monede sau alte obiecte de valoare pierdute, cum ar fi bijuteriile. De asemenea, poate fi folosit pentru a localiza linii și conducte. Acest lucru se realizează prin emiterea de frecvențe electromagnetice de la bobina de căutare care ricoșează în obiectele metalice. Utilizați detectorul de metale pentru a identifica obiectul găsit printr-un semnal acustic sau vizual. Dispozitivele de căutare cu mufă pentru căști sunt, de asemenea, practice. În acest fel, ceilalți nu sunt deranjați de tonul semnalului.

Detector de metale - diferite tipuri și funcții

Echipamentul trebuie să fie precis, puternic în localizare și să aibă o bună performanță în adâncime. În cazul în care câmpul magnetic al bobinei este extins, aceasta acoperă o zonă de căutare mare. Diferitele opțiuni de setare sunt la fel de importante. Același lucru este valabil și pentru greutate. Aceste criterii de cumpărare au fost luate în considerare pentru produsele din magazinul online. Aici puteți cumpăra un detector de metale și nu pierdeți distracția acestui hobby. Performanța de adâncime (adâncimea de detecție) arată adâncimea la care pot fi detectate obiectele. Un detector bun poate localiza obiecte metalice la o adâncime de mulți metri, într-o varietate de locații:

 • Pământ
 • Pereții
 • Apa

De exemplu, detectorul de metale Angkor este rezistent la apă până la o adâncime de 40 de metri și, prin urmare, este potrivit pentru căutarea nu numai pe uscat, ci și sub apă.

Najlepšie funkcie detektorov kovov - ktoré by to mali byť?

 • Impermeabil
 • Design ergonomic
 • Greutate redusă
 • Confort la purtare
 • Confort la purtare
 • Sensibilitate reglabilă, de exemplu, în funcție de mărimea și greutatea obiectelor metalice
 • Distincție (tip metal)
 • Bobină de căutare
 • Poziționare precisă
 • Control simplu cu un control rotativ
 • Cotieră reglabilă pe înălțime pentru reglarea individuală
 • Dĺžkovo nastaviteľný spoj

Aceste caracteristici sunt oferite de detectoarele de metale din magazinul online. Decideți care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Detectorul digital are un afișaj LCD. Acest lucru vă va arăta cât de adânc este ascuns obiectul și din ce este făcut. În funcție de model, puteți citi informații diferite. Detectorul este, de asemenea, o modalitate ideală de a-i inspira pe copii să stea în aer liber. Asigurați-vă că unitatea de recuperare este ușoară și are un braț reglabil pe înălțime. Folosește acul pentru a găsi obiectul găsit în gaură.

Detector de metale Întrebări frecvente

Ce este un detector de metale?

Detectorul detectează toate metalele, de exemplu, în sol și, pentru dispozitivele impermeabile, și sub apă. Atunci când faceți cumpărături, acordați atenție adâncimii maxime de căutare. Este, de asemenea, un avantaj dacă puteți deduce ce metal este probabil să fie.

Unde puteți utiliza detectorul?

Cu acest dispozitiv puteți explora pe uscat și parțial sub apă. În acest din urmă caz, bobina de căutare trebuie să fie etanșă. Avantajul este lungimea reglabilă, astfel încât să puteți adapta detectorul de metale la mărimea corpului dumneavoastră.

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un umidificator?

Criteriile importante de achiziție includ performanța în adâncime, sensibilitatea la piesele mici, dimensiunea bobinei de căutare, opțiunile de reglare și greutatea detectorului.

Ce poți găsi cu o sondă metalică?

Puteți folosi detectorul pentru a găsi diferite tipuri de metale, cum ar fi aur, argint, bronz, cupru sau fier, pentru a găsi monede, bijuterii și alte obiecte. Discriminatorul integrat distinge substanțele feroase de cele neferoase. Acest lucru este util dacă, de exemplu, nu doriți să afișați șuruburi și cuie.
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe