Mobilier de grădină

Alege
Filtrează după
46 Rezultate pentru "Mobilier de grădină"
Se filtrează și sortare
Mobilier de grădină

Set de grădină și set de mobilier de grădină: Stați pe spate și bucurați-vă de viață

Vara, soarele, bucuria de a trăi în aer liber! Dacă doriți să vă bucurați de ele în stil și confort, puteți alege dintr-o gamă atractivă de seturi de mobilier de grădină de calitate. Dacă aveți vizitatori frecvenți, doriți să fiți gazda perfectă sau pur și simplu doriți să vă dezmorțiți picioarele după muncă, veți găsi opțiuni foarte confortabile în această categorie. Avantajul unui set de mobilier de grădină este că totul provine dintr-un singur design și este livrat direct la domiciliu la un preț atractiv la pachet. Trebuie doar să vă instalați noul kit de grădină și sunteți gata să începeți sezonul în aer liber.

Set de mobilier de grădină: Descoperiți diferite modele

La noi, veți găsi rapid mobilier de grădină modern care să se potrivească oricărui gust, oricărei dimensiuni de terasă sau balcon și oricărui buget. Aici veți găsi seturi complete, inclusiv masă și scaune cu tapițerie confortabilă, ceea ce reprezintă o valoare adăugată semnificativă. Seturile de mobilier pentru foișoare oferă o soluție de confort versatilă, cu protecție împotriva soarelui și a luminii. Scaunele canapelei din rattan pot fi extinse pentru a face din bancă o opțiune de relaxare confortabilă, dacă este necesar.

Pe balconul mic veți găsi truse pliabile. Ca o completare a setului, veți găsi bănci și șezlonguri care vă vor asigura relaxarea în orice mod în spațiul exterior. Pentru cei cărora le place simplitatea și rusticitatea, setul de corturi pentru bere este o alegere rentabilă. Pentru familiile cu copii, masa de picnic este o completare excelentă a setului: există loc pentru o mulțime de vizitatori mici la petrecerile aniversare!

Cumpărați un set de mobilier de grădină și bucurați-vă de vară în mod variabil

Vă doriți o interpretare modernă a unui set de mobilier de grădină? Veți găsi o calitate exclusivă, cu un aspect de rattan de înaltă calitate care merită văzut. Dacă doriți ca setul dvs. de mobilier de grădină să fie rezistent la intemperii, acordați atenție instrucțiunilor relevante din descrierea produsului. Cadrul din oțel al unui astfel de set este acoperit cu pulbere și complet galvanizat, astfel încât rugina nu are nicio șansă. Husele din poliuretan sunt foarte puternice și rezistente la razele UV. Husele sunt hidrofobe și pot fi curățate dacă este necesar, astfel încât setul poate arăta ca nou chiar și după o utilizare îndelungată.

Unele dintre seturile de exterior disponibile aici se remarcă prin funcționalitatea lor flexibilă: scaunele pot fi transformate în spații de depozitare în câțiva pași simpli, permițându-le să fie utilizate după cum este necesar. Canapele, în special, sunt adevărați artiști ai schimbărilor rapide, deoarece pot fi folosite și rearanjate foarte flexibil. Multe kituri pot fi comandate în mai multe culori, astfel încât imaginea produsului din previzualizare oferă doar o primă impresie! Consultați toate opțiunile pentru mobilierul dvs. de grădină preferat și lăsați diferitele nuanțe să lucreze pentru dvs.

Sfaturi de cumpărare în concluzie: ce set de grădină mi se potrivește?

Mai presus de toate, setul de grădină ar trebui să se potrivească gustului tău și să se asorteze cu restul interiorului, deși poți plasa cu siguranță alte accente de inspirație mediteraneană în spațiul exterior. În afară de design și de materialele rezistente la intemperii, trebuie să măsurați exact pentru ce piese de mobilier aveți loc și cât de mare poate fi noul set de grădină. Cu setul de colț, puteți conta pe o minune de spațiu care poate găzdui confortabil mai multe persoane. Asigurați-vă că înălțimea scaunului este confortabilă pentru dumneavoastră și că tapițeria este confortabilă, ceea ce, din experiența multor persoane, este important. În acest sens, vestea bună este că pernele sau pernele groase pentru scaune sunt deja incluse în seturi.

Răspunsuri la cele mai importante întrebări despre seturile de mobilier de grădină

Ce mobilier de grădină rezistă cel mai mult timp?

Mobilierul de grădină cu un cadru metalic cu acoperire și galvanizare este foarte durabil și rezistent la intemperii, ceea ce se aplică și produselor din răchită din poliratan. Dacă lemnul este impregnat corespunzător și întreținut în mod regulat, vă puteți bucura de el pentru o perioadă lungă de timp.

Ce set de mobilier de grădină ar trebui să cumpăr?

Aici veți găsi o selecție atractivă și versatilă de mobilier de grădină modern. Sfaturile de consiliere pentru cumpărături vă vor arăta la ce trebuie să fiți atenți în special.

Care este diferența dintre polirattan și rattan?

Cele două materiale sunt foarte asemănătoare din punct de vedere vizual, dar fundamental diferite în ceea ce privește rezistența la intemperii. În timp ce rattanul natural este foarte sensibil la umiditate, polirattanul sintetic se prezintă ca fiind foarte rezistent la intemperii și durabil. Combinat cu un cadru metalic acoperit, un astfel de mobilier de grădină poate rămâne în aer liber chiar și iarna, dacă este necesar.