Biciclete fitness

Alege
Filtrează după
39 Rezultate pentru "Biciclete fitness"
Se filtrează și sortare
Biciclete fitness

Simulatoare fitness

Bicicleta de antrenament (de asemenea: home trainer) este unul dintre clasicii antrenamentului de anduranță și unul dintre cele mai populare echipamente de fitness pentru uz casnic.

Nu contează dacă plouă, este furtună sau ninge - o bicicletă pentru acasă vă permite să vă antrenați rezistența și să ardeți calorii în orice moment. Partea cea mai bună este că, stând confortabil, articulațiile nu sunt doar salvate, ci și întărite.

În plus, ardeți kilogramele în exces, reduceți stresul și preveniți boli precum diabetul. Sună prea bine ca să fie adevărat. Dar nu. Bicicleta de antrenament permite un antrenament de anduranță relativ lipsit de leziuni și, prin urmare, este potrivită pentru orice nivel de pregătire fizică și pentru orice vârstă. Apropo: ergometrele sau ergometrele de ciclism sunt adesea identificate cu antrenoarele de ciclism pentru acasă.

Din punct de vedere vizual, acestea sunt într-adevăr foarte asemănătoare, dar anumite aspecte tehnice permit să se facă distincția între bicicletele de antrenament și ergometre. Vă vom spune care sunt diferențele.

Ce este un antrenor de ciclism?

Adesea, orice echipament utilizat pentru exerciții fizice la domiciliu este denumit "bandă de alergare". Aceasta include mașini de vâslit sau aparate de antrenament încrucișat. Cu toate acestea, în timp, termenul de bandă de alergare a ajuns să însemne un așa-numit antrenor de ciclism.

O caracteristică caracteristică a bicicletei de antrenament este faptul că sistemul de frânare magnetică poate fi controlat manual sau electronic. Rezistențele sunt selectate în funcție de grad. Acestea rămân constante, indiferent cât de ușor sau de puternic pedalați.

Cei care doresc să se angajeze într-un antrenament de rezistență moderată vor fi bine echipați cu un antrenor de ciclism.

Ce este un ergometru?

În timp ce antrenorul de ciclism poate fi controlat atât electronic, cât și manual, ergometrul poate fi controlat doar de o frână magnetică electronică. Diferența esențială față de antrenorul de ciclism este că rezistențele nu sunt setate în trepte, ci foarte precis în wați și, prin urmare, pot fi măsurate. În funcție de cât de puternică este cadența dumneavoastră, setarea rezistenței se ajustează: rezistența crește atunci când pedalați încet. Rezistența scade atunci când pedalați rapid.

Rezistența maximă a ergometrelor este, în principiu, mult mai mare decât cea a aparatelor de ciclism, prin urmare, ergometrele sunt mai potrivite pentru sportivii avansați.

Cycle trainer sau ergometru - care este potrivit pentru mine?

Cu mici diferențe tehnice, cum ar fi setările de rezistență, dispozitivele sunt potrivite pentru o varietate de obiective de antrenament și grupuri țintă. Sunt potrivite bicicletele de antrenament:

  • pentru un antrenament și o încălzire ușoară.
  • pentru începătorii în domeniul sportului și pentru persoanele care au puțină experiență cu antrenamentul la domiciliu.
  • pentru persoanele care caută un dispozitiv necomplicat și eficient din punct de vedere al costurilor.
  • pentru persoanele care doresc să facă ceva pentru rezistența și sistemul cardiovascular.

Ergometrele sunt ideale:


  • pentru un antrenament de anduranță calitativ și intensiv.
  • pentru persoanele care doresc să își controleze și să își măsoare cu exactitate sarcina.
  • pentru instruire avansată și profesională la domiciliu.
  • pentru antrenamente solicitante și orientate spre performanță.

Cumpărarea unui antrenor de ciclism - la ce să fii atent?

1. Volant

Volan Profil Utilizarea
> 15kg profesioniști sporturi competitive, competiții
9-14kg ambițios
sportivi de hobby
arderea grăsimilor, antrenament de anduranță
1-9kg începători încălzire, antrenament de anduranță,
antrenament cardiovascular

2. Ghidon și șa reglabile?

Cu cât mai multe opțiuni de reglare are un aparat de ciclism sau un ergometru, cu atât mai individual și mai bun este echipamentul și, astfel, antrenamentul poate fi adaptat la nevoile individuale.

De exemplu, dacă aveți probleme de coloană vertebrală, reglarea spătarului este foarte importantă pentru a vă îngriji postura. Pentru problemele persistente ale coloanei vertebrale, ar trebui luat în considerare un ergometru cu spătar, deoarece este extrem de delicat cu spatele datorită suportului pentru spate și a scaunului confortabil.

3. Sarcina maximă

În principiu: cu cât greutatea și sarcina maximă a bicicletei de antrenament sunt mai mari, cu atât este mai stabilă. Aparatele de antrenament ușoare pentru acasă cu sarcini <90 kg pot fi puțin șubrede la viteză mare. O privire aruncată asupra tabelului de mai jos arată ce sarcină maximă este recomandată în funcție de nivelul de antrenament.

Profil Max. greutatea utilizatorului
începători < 120kg
sportivi de hobby 120kg up to 150kg
profesioniști 150-180kg

Un mare avantaj al bicicletelor ușoare de antrenament este că sunt de obicei pliabile. Bicicletele de antrenament pliabile sunt practice mai ales în apartamentele care nu oferă mult spațiu pentru echipamente mari.

4. Caracteristici tehnice

Multe ergometre moderne, de înaltă calitate, au o consolă încorporată și un ecran care afișează timpul, distanța, pulsul, caloriile arse etc., la fel ca o bandă de alergare. De asemenea, programele de formare integrate nu mai sunt rare. Dacă doriți să conectați un telefon mobil sau o tabletă la aparatul de ciclism, trebuie să verificați mai întâi dacă există un suport încorporat pentru telefon mobil sau tabletă. Dacă da, există de obicei o opțiune de conectare a tabletei la dispozitiv prin Bluetooth.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe