Mese de Inversie

Pentru o mai bună calitate a vieții: băncile cu inversie ameliorează durerea și sporesc starea de bine

Problemele de spate sunt considerate a fi una dintre cele mai frecvente cauze de concediu medical. De exemplu, aproape unul din trei adulți suferă de dureri de spate frecvente sau chiar permanente. Tensiunea fizică unilaterală la locul de muncă și un stil de viață în general sedentar favorizează apariția problemelor coloanei vertebrale.

Frecventarea regulată a sălii de sport poate preveni durerile de spate sau poate ameliora durerile existente. Nu aveți timp și motivație? Băncile de inversie vă permit să vă antrenați în mod privat la domiciliu. Fiți independent de timp și economisiți-vă o călătorie la sală.

Multe modele diferite: ce bancă de inversie să alegeți?

Ce bancă de inversie este potrivită pentru dvs.? Așa-numitele multitrainers permit nu numai întinderea fiziologică pe banca de inversie, care este considerată extrem de utilă pentru problemele coloanei vertebrale. Cu ele, pe lângă inversie, puteți implementa exerciții eficiente pentru a consolida multe grupuri musculare.

Pe de altă parte, băncile de inversie simple servesc doar la exercițiile coloanei vertebrale, a discurilor intervertebrale și la stimularea circulației sângelui. Băncile de inversie echipate confortabil sunt, de asemenea, dotate cu o funcție de masaj al spatelui și de încălzire. Chiar dacă ați sta în cap doar câteva minute pe zi, efectul benefic sub forma unei ameliorări clar vizibile a durerii nu va întârzia să apară.

Nu numai împotriva durerii: bancă de inversie a echipamentului de fitness

Atunci când alegeți echipamentul de fitness potrivit, este crucială destinația acestuia. Ar trebui să fie folosit exclusiv pentru sănătatea spatelui sau sunt de dorit și alte funcții? În cazul în care banca de inversie este pliabilă, aceasta ocupă puțin spațiu atunci când nu este utilizată. Unele dispozitive permit reglarea generoasă a unghiului de inversie, adaptându-se astfel preferințelor individuale. Dacă înălțimea dvs. nu se abate semnificativ de la medie, aproape orice echipament de antrenament este potrivit pentru dvs. Persoanele de statură mică sau persoanele deosebit de înalte au nevoie de echipamente de fitness cu opțiuni de ajustare rezonabil de mari.

Ce trebuie luat în considerare? Achiziționarea ușoară a bănci de inversie

Încerci să exersezi în mod eficient mai multe grupe de mușchi și să te simți bine pentru spate în același timp? Atunci Multitrainer este alegerea potrivită. Pe de altă parte, dacă vă concentrați exclusiv pe antrenamentul spatelui, ar trebui să alegeți o bancă de inversie, deoarece este special concepută în acest scop. Acordați o importanță deosebită confortului? Băncile de inversie cu masaj pentru spate integrat și funcție de încălzire vor satisface nevoile dumneavoastră. Aici trebuie să vă asigurați că aceste funcții pot fi operate confortabil cu o singură mână în orice poziție. Măsurătorile corporale nu trebuie să depășească sau să se situeze sub limitele stabilite pentru echipamentul de antrenament respectiv. Dispozitivele cu o construcție deosebit de robustă nu se vor rupe nici măcar cu o greutate corporală de până la 150 de kilograme. Echipamentele de fitness pliabile ocupă puțin spațiu atunci când nu sunt utilizate și sunt ușor de depozitat, chiar și în condiții de spațiu restrâns.

FAQ

Pot fi folosite universal echipamentele de exerciții fizice?

Băncile de inversie sunt doar pentru ușurarea spatelui și confort. Pe de altă parte, aparatele de antrenament multifuncționale oferă caracteristici suplimentare pentru a antrena în mod eficient mai multe grupe musculare.

Este echipamentul de fitness ușor și sigur de utilizat?

Băncile de inversie sunt supuse unor teste de siguranță extinse înainte de a fi introduse pe piață. Acestea pot fi acționate în totalitate doar de către practicant și au un mecanism pivotant.

Este echipamentul de fitness ușor de asamblat?

Asamblarea este facilitată de instrucțiuni de asamblare bogat ilustrate. Chiar și persoanele cu dexteritate manuală moderată pot face această sarcină în aproximativ 30 de minute. Uneltele de montare necesare sunt incluse în livrare.

Am nevoie de o conexiune electrică pentru echipamentul meu de fitness?

Dacă aparatul are o funcție de masaj și încălzire, este necesară o conexiune la rețeaua electrică. Celelalte unități funcționează pur mecanic.

Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe
Logare
Introduceți adresa dvs. de e-mail aici.
Introduceți cel puțin 6 caractere sau mai multe